Mikortól evett a gyerkőc az asztalnál, széken ülve?
2012. júl. 17. 16:48
1/9 anonim válasza:
Első gyerek két év, 3 hónap, második 15 hónap. Vele így alakult. Karácsony volt, az etetőszéke undorítóan mocskos. Én szokás szerint csúszásban, így gondoltuk, az ünnepi asztalhoz majd odaül. Dupla párnára tettük. Annyira megtetszett neki, hogy többet nem kellett a szék... :o)
2012. júl. 17. 16:55
2/9 anonim válasza:
Az elejétől fogva, székmagasítós etetőszékünk van, az egyik székre rászerelve. Így ő is az asztalnál eszik.
2012. júl. 17. 17:00
3/9 anonim válasza:
2év 1 hónapos kora óta. Párna van alá téve, hogy magasabb legyen, kényelmesebben tudjon enni. Azóta nem hajlandó az etetőszékbe ülni.De nem gond, mert az asztalnál is szépen eszik.
2012. júl. 17. 17:12
4/9 anonim válasza:
Sose volt etetőszékünk. Amíg kezdtük a hozzátáplálást addig a hordozó, utána az étkezőpadon ült onnan etettem, később rájött, ha feláll egyedül is tud enni, mára ülve eléri az asztalt, megvan a helye(3éves fiam)
17hónapos lányom szintén így eszik, ő még álldogálva eszik a padon.
2012. júl. 17. 17:40
5/9 anonim válasza:
2 éves múlt 1-2 hónappal amikor már nagyon utálta az etetőszéket, de a nagyobb gyerekemtől megörökölte az egy asztalossal csináltatott széket, most ezt használja. Erre fel tud mászni egyedül, nincs beszíjazva és normálisan feléri az asztalt is. Ez jó lesz még pár évig.
Ez alapján csináltattam, csak nagyobb méretben, akár egy felnőttre is át lehet állítani.:
20 hónapos koráig, aztán párna a popsi alá, és ült az étkezőszékre. Sokkal jobban szereti.
2012. júl. 17. 20:28
7/9 anonim válasza:
kb. 2 éves koráig használtuk. De 1,5 éves korától le volt véve a tálcája, és be volt tolva az asztal alá, így neki az volt a széke. 2 éves korában tettem el. A székre csinált apa kemény polifon lapokból ülésmagasítót. Azon ül még mindég 3,5 éves.
2012. júl. 17. 20:56
8/9 anonim válasza:
az enyém 3 éves, és még használjuk, nem mindig, amikor ő úgy szeretné, de általában beleül, mert úgy könnyebben tud enni, ha a rendes széken ül, akkor térdelnie kell, hogy felérje jól az asztalt
2012. júl. 17. 22:05
9/9 anonim válasza:
27 hónaposom még az etetőszékben eszik.
Ugyan néha az asztalhoz ül, de még magas neki, és a szék sem támlás, így félek, hogy leesik.
Az asztalhoz pedig nem nagyon szeretem húzni az etetőszéket, mert úgy nem férünk el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!