Szerintetek nagy baj, hogy a 2 éves ikreimet még nem vittem játszótérre?
És akkor mit csináltok?
Babakocsi már nincs?
Játszótér azért jó, mert oda csak el kell jutni, de utána "be vannak zárva", és nem tudják elhagyni a teret, tehát neked sem kell szétszakadnod.
Szerintem fontos a játszótér egyébként, hiszen ott találkoznak más gyerekekkel, megtanulják az enyém-tied fogalmát, megtanulnak homokozni, van hinta, esetleg valami mászóka, amin ügyesedhet a mozgásuk.
Fontos lenne mennetek néha. Szerintem a szocializáció első lépcsőfoka.
Lehet, hogy azért nem fogadnak szót, mert nem "gyakorlod" velük a közlekedést.
Igaz, nekem egy 2 évesem van, de hetekig "gyakoroltuk" a közlekedést. Először baromi nehéz volt vele is. De most már szót fogad, tudja a szabályokat.
Próbálj először segítőt szerezni, így a játszótéren is könnyebb lesz rájuk figyelni.
És akkor egész nap otthon vannak a 4 fal között? Hát, eléggé gáz szerintem.
Ha nem kezded gyakorolni velük a közlekedést, a közösségben való viselkedést akkor sosem lesz jobb!!!
Nekem három pici gyerekem van, mégis legyalogolok velük (az ő tempójukban negyed- fél órás távra) a játszótérre. A kicsi most 16 hónapos, a középső szeptemberben lesz 3 éves, a nagy négy éves. Most szoktatom a kicsit a gyalogolva közlekedéshez. Egyre jobb. Simán kibírja a távot.
A játszótér pedig azért kell, hogy jó levegőn legyenek, mozogjanak, kapcsolatuk legyen a külvilággal.
Tömören szerintem nagy baj, hogy nem viszed őket játszótérre.
3 gyerekes
szerintem gáz, nagyon is
mi már 1 évesen bőven jártunk játszóra
ha kell szerezz be egy babahámot
mit csináltok egész nap? ez nagyon nem jó a gyerekeknek szerintem
és az nem baj, hogy nem játszanak másokkal, ez a természetes ebben a korban, ilyenkor még nem egymással, hanem egymás mellett játszanak, de figyelik egymást, utánoznak, így tanulnak
és semmi programra nem viszitek őket? párszor voltatok játszóházban 2 év alatt?
nekem ez döbbenetes
mi minden nap megyünk valahova, pedig kisvárosban élünk, sok minden nincs, de akkor is csinálunk valami programot minden nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!