Hasmenéses gyerekkel elmennétek boltba, játszótérre?
Nem bírja már a bezártságot, boltba is kellene menni, a játszótér meg pont útban van. Meg van idebent kergülve, két napja nem volt levegőn.
3 éves
Én is azért vacilálok, mert nem akarom, hogy lefertőzzön másokat. De idebent már az agyamra megy szegénykém.
Diétázik, de csak olyat enne, amit nem lehet, menne le, de nem merem vinni.
A közeli játszótéren általában nem szoktak lenni, főleg, hogy ennyire fúj a szél, talán senki sincs. 3 perc az út oda.
Nem értem miért vacilálsz a játszótérrel kapcsolatban. Fertőző a gyereked és baromi nagy felelőtlenség más gyerekhez vagy játékokhoz ilyenkor odavinni. Sétáljatok az utcán.
Nálam ez baromira kiveri a biztosítékot, amikor akármilyen beteg gyereket behoznak a játszótérre.
Ne legyél önző!!!!!!!!
Mint írtam a játszótéren általában nincs senki.
Gondolhatod, hogy gyerekek közé nem vinném. Annyira eszetlen azért nem vagyok.
Az udvarra vittem volna, de onnan látja a játszóteret, nyilván oda akarna menni.
De nyugodj meg, nem viszem emberek közé, épelméjű vagyok.
Magneb6!
Hogyan fertőz a calicivírus? - Közvetlen módon terjed
Az emberi megbetegedések fertőzésének forrása, mindig az ember. A beteg ember a vírust a hányadékával és székletével üríti.
A fertőzés közvetlen módon, a beteggel történő érintkezés, szennyezett kéz, illetve közvetett módon, leginkább vírussal szennyezett tárgyak, ritkábban élelmiszer (zöldségek, saláták, eper, málna, kagylók, stb.) és víz útján terjed. Az élelmiszer/víz közvetítésével létrejött járvány, robbanásszerűen kezdődik."
csak egy példa
szerintem te szedj valamit, mert én nem vagyok ideges, csak a puszta véleményemet írtam le
kiemelve:
"szennyezett tárgyakkal"
A vírus már a klinikai tünetek kezdete előtt megjelenhet a székletben, és a klinikai gyógyulást követően, legalább 1-3 napig (esetenként még hosszabb ideig is) ürülhet, aminek a járványügyi jelentősége nagy. A calicivírussal szemben kialakuló immunitás rövid ideig tart, a betegségen már egyszer átesett személy ismét fertőződhet a vírus egy új változatával, így a vírus folyamatosan cirkulál a lakosság körében.
És ez általában igaz a fosós-hányós betegségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!