Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hasmenéses gyereknek lehet...

Hasmenéses gyereknek lehet csokit adni?

Figyelt kérdés

Anyukám azt mondta, hogy az fogja a székletet. Nem vagyunk nagy csoki evők, sőt!

(A gyerek 3 és fél éves.)

2012. jan. 24. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:

étcsokit adhatsz neki

illetve Hipp nek van egy olyan itala ami széklet fogo hatással bir

2012. jan. 24. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
étcsokiból 1 kocka igen hasfogó lehet
2012. jan. 24. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, de étcsokit!

Nálunk egyébként az Enterol por vált be hasmenésre. Recept nélkül kapható, valami élesztő-féle a hatóanyag. Az én fiaim meg sem eszik a csokit.

2012. jan. 24. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem csak az étcsoki, hanem ilyenkor a banán is nagyban segít!
2012. jan. 24. 14:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tegnap este felé adtam neki két kockányi csokit. Csak az egyiket ette meg, a másik már nem is kellett neki.

A banánról tudom, hogy hasfogó, bár azt nem tudom, hogy turmix-ként is az-e, de a sima banánt nem nagyon szeretjük. Tegnap este a fiammal lenyomtunk egy-egy pohár banánturmixot is.

Ma már "koppanós" volt a kaki :)

És mára kezd vissza jönni az étvágya.

2012. jan. 25. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Turmixként is hasfogó a banán, nem csak egészben. :) De mint írtad is, már koppanós volt. Én mindig banánt adok kisfiamnak, ha szükséges, szerencsére nagyon ritka eset.
2012. jan. 25. 21:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Tegnap délután mentünk vissza a gyerek dokihoz. Boldogan meséltük, hogy egyre jobban van a fiam és délelőtt koppanós kaki volt. Azt javasolta, hogy azért a héten még maradjunk itthon. Ahogy kijöttünk a rendelőből, felhívtam a főnökömet, hogy sajna csak hétfőn megyek dolgozni (reménykedtem, hogy már ma mehetek). Még alig tettem le a telefonom, már mondta a fiam, hogy kakilni kell. Rohantunk vissza a rendelő "igen tiszta, és kellemes illatú" WC-jéhez. Nagyon finnyás a fiam, nem kakil ám bárhol (szerintem nagyon sokan vagyunk így vele), de mondta, hogy most muszáj. Hát, nem értünk időben a WC-hez, befosott, és még a WC-be is nyomott egy adagot. Gyorsan haza siettünk, megmostam a popóját. Éppen vettem elő a tiszta ruhácskáit és a WC-ből kiabált, hogy megint kakilt (az is híg volt)! Szóval mégsem gyógyult ki :(

Késő délutánra megint kapott egy banán turmixot Enterol porral (a Smecta por nem jött be Neki).

2012. jan. 26. 08:15
 8/8 anonim válasza:
Csoki mint hasfogó? Hm... Mostanában rászoktam az étcsokira (90 százalékos). Csak 2-3 kockát kapok be délutánonként. 2-3 órán belül mindig durrantanom kell tőle, méghozzá masszív adagban. Azelőtt este sosem kakáltam (vagyis nagyon ritkán), mindig csak reggel. Máshol is olvastam ezt, hogy a csoki hasfogó, de akkor nálam van pont fordítva? Igaz, én már elmúltam 3,5 éves, meg annak a tízszerese is...
2022. ápr. 18. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!