Hasmenéses gyereknek lehet csokit adni?
Anyukám azt mondta, hogy az fogja a székletet. Nem vagyunk nagy csoki evők, sőt!
(A gyerek 3 és fél éves.)
étcsokit adhatsz neki
illetve Hipp nek van egy olyan itala ami széklet fogo hatással bir
Igen, de étcsokit!
Nálunk egyébként az Enterol por vált be hasmenésre. Recept nélkül kapható, valami élesztő-féle a hatóanyag. Az én fiaim meg sem eszik a csokit.
Köszi a válaszokat!
Tegnap este felé adtam neki két kockányi csokit. Csak az egyiket ette meg, a másik már nem is kellett neki.
A banánról tudom, hogy hasfogó, bár azt nem tudom, hogy turmix-ként is az-e, de a sima banánt nem nagyon szeretjük. Tegnap este a fiammal lenyomtunk egy-egy pohár banánturmixot is.
Ma már "koppanós" volt a kaki :)
És mára kezd vissza jönni az étvágya.
Tegnap délután mentünk vissza a gyerek dokihoz. Boldogan meséltük, hogy egyre jobban van a fiam és délelőtt koppanós kaki volt. Azt javasolta, hogy azért a héten még maradjunk itthon. Ahogy kijöttünk a rendelőből, felhívtam a főnökömet, hogy sajna csak hétfőn megyek dolgozni (reménykedtem, hogy már ma mehetek). Még alig tettem le a telefonom, már mondta a fiam, hogy kakilni kell. Rohantunk vissza a rendelő "igen tiszta, és kellemes illatú" WC-jéhez. Nagyon finnyás a fiam, nem kakil ám bárhol (szerintem nagyon sokan vagyunk így vele), de mondta, hogy most muszáj. Hát, nem értünk időben a WC-hez, befosott, és még a WC-be is nyomott egy adagot. Gyorsan haza siettünk, megmostam a popóját. Éppen vettem elő a tiszta ruhácskáit és a WC-ből kiabált, hogy megint kakilt (az is híg volt)! Szóval mégsem gyógyult ki :(
Késő délutánra megint kapott egy banán turmixot Enterol porral (a Smecta por nem jött be Neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!