Volt másnak is kb havonta visszatérő lázas megbetegedése? Többi lent.
"hallássérülés lehetősége" Én ettől nem tartok,a kezelőorvosunk nem is beszélt ilyesmiről nekünk és a tájékoztató kiskönyvben sem olvastam róla amit az orvostól kaptunk a szindrómáról .
" mi történik, ha kezeletlen marad a betegség, ha inkább a lázat választom, mint a szteroidot."
Ha nem alkalmazod a szteroidot akkor súlyosabb fokú lesz a tünetek megjelenése,illetve hosszabb ideig eltaratanak majd .Előbb -utóbb mindenképpen javulás fog beállni,ritkulnak majd a periódusok .
" A betegség hogy függ össze a mandulával?"
Erre konkrét magyarázatot nem olvastam még,de tény,hogy a mandulakivétel előtt a fiam 4 hetente hétvégén belázasodott,majd másnapra iszonyú csúnya aftái lettek,majd a műtét után mintha elvágták volna az addigi tüneteit,alig-alig vannak már aftái . :)
Alapvetően jóindulatú betegségről van szó ,magától elmúlik idővel ,pláne ha mandulakivétel is történik !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!