Van itt még olyan anyuka akinek a gyermekének visszatérő Bronchitise van vagyis hörgőhurutja van?
Itt vagyok!
6 hónapos kora óta van,most 20 hónapos.
Most is épp"ugat" álmában a drágám :(((
Sógépet használunk ,azóta talán sokkal kevesebbszer jön elő.
De volt most egy kis meghülés(szánkózás),orrfolyás.És a lerakódott trutyi miatt most jön a hörghurut.Úgyhogy ma este sztem már kapja a kúpot rá...
szuper!Köszönöm,utána nézek
nekünk ilyen gépünk van és minden éjszaka és a nappali alvásnál is megy....eddig nagyon bevált!!!!
a sima s2,tehát nem a plusz
olyan 10 körül vettem metroban,ott a legolcsóbb a betét is hozz,ott 2500,míg mindenhol 3600körül van
a fiamnak is visszatérő probléma
mi hideg párásítót használunk salvus vízzel.
eleinte állandóan kapta a rectodelt kúpot,aztán pullmonológus kivizsgálta,és kapott ventolint,ahhoz persze meg kellett venni majd nyolc ezerért az optichambert,de legalább használ.az utóbbi két betegségnél nem is kellett használni,egyre hamarabb gyógyul,jobban viseli,kevesebbet köhög.
bár minden hónapban antibiotikumot is szed.
most kapott immunerősítőt,az direkt felső légúti megbetegedéseknél segít állítólag,ribumonylt írt a doki.két heti adagot már megkapott belőle.de most is beteg,folyik az orra köhécsel,nem tudom még mi lesz belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!