Naponta visszatérő hőemelkedés mire utálhat?
Kislányom 14 hónapos és naponta felmegy a hője, olyan 37,5-37,8 fokra.
Semmi más tünete nincs.
A fogai jönnek, gondoltam ettől is lehet, de amúgy még soha nem volt neki hőemelkedése a fogzástól. Most viszont 4-5 napja egyfolytában lemegy-felmegy a hője.
Tegnap doki megnézte, azt mondta nem lát semmit, ha súlyosbodik menjünk vissza hozzá.
Szóval ezt tényleg csak a fogzás okozhatja? Ne gondoljak semmi lappangó betegségre?
Fogzás nem okozhatja, de fogzást okozhat a láz.
37,5 még nem sok, kérdés hol mérted?
Nálunk amikor ilyen volt, akkor egyszer fogzás volt az ok, másodiknál pedig pici piros torok (mindkétszer voltunk dokinál).
Nurofent adtam neki.
Szintén 14 hós.
2.
a második ilyen épp a napokban volt, tegnap jutottunk le a dokihoz
1.hőemelkedésesnél nem volt más, csak kevesebbet evett - ez volt a fogzásos, kb egy hónapja
2.hőem.-nél (vagyis most) van egy kis takony is, és kevesebbet eszik - most a torkával van valami, de fogzás is, mondta a dokinő, neki most nagyon jönnek a rágófogai, egy már kibújt, várjuk a többi hármat, szerintem napokon belül áttörik az ínyt
Köszi a választ.
Hát nem tudom mi lehet most ez a lányomnál. Remélem semmi komoly.
Hát ha tovább is tart akkor én is gondolnék egy vizelet mintára,mert lehet akkor valami baci bejutott a hólyagba.De ez nem biztos,csak lehet.Ne ess azért kétségbe,lehet a fogak viselik meg ennyire a lánykád.
Minden esetre szép karácsonyt nektek .
Köszi nektek is!
Azért kicsit aggódok, de nem viszem túlzásba. :)
Most estére is felment neki, most épp 37,9 volt.
Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!