Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyenkor kit kell hibáztatni?

Ilyenkor kit kell hibáztatni?

Figyelt kérdés
3,5 éves lányomnak nemrég vették észre, hogy a letapadt nyelve miatt nem tud beszélni.Túl vagyunk a műtéten,minden rendben van vele,szépen el kezdett beszélni.Na de zavar a dolog,mert ezt születésekor kellett volna észre venni.és akkor nem kellett volna műtét sem,csak egy kicsit felcsípték volna neki.1 hónapja volt a műtét,mert annyira le volt neki nőve,hogy csak altatásban lehetett megcsinálni neki,mert elvérzett volna.kit lehet hibáztatni?háziorvos,védőnő vagy aki születése után megvizsgálta?
2012. júl. 24. 16:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

11es köszönöm jól esett!!!:)

egyébként 6 hónapig szopizott a lányom!!!

2012. júl. 24. 17:16
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Nekem ez nagyon fura. Amikor én szültem a kórházban egy csecsemős szólt, hogy a záróvizsgálatkor, külön szóljak, hogy nézzék meg a fiam nyelvét, mert ő úgy látja le van tapadva kicsit. Hála istennek nem volt, de ez azt mutatja szerintem, hogy már a születése utáni napokban fel kellett volna tűnnie valakinek. Jogosnak érzem a dühödet, és azt, hogy felelőst keresel, mert ez nem tréfa dolog.
2012. júl. 24. 21:05
 13/19 anonim ***** válasza:
ezt hogy lehet észrevenni.én fiam sem beszél csak pár szot,azt is csak én értem 2,5 éves.mik a jelei külsöleg a nyelvén?amugy én a gyerekorvost hibáztatnám,söt le is cserélném ezekután.
2012. júl. 24. 21:28
 14/19 A kérdező kommentje:
nekünk az oviba vette észre a gyógypedagógus,én ugyanolyannak láttam a nyelvét mint a sajátomat.nem volt alatta semmi olyan,mint másén,max annyi,hogy a nyelvfék jobban feszül,és ez gátolja a hangképzésben!
2012. júl. 24. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha már hibáztatni akarsz valakit kezdheted a sort magaddal.. nem tűnt fel,ohgy valami nem ok? Utána védőnő, kórházi gyerekorvos körzeti gyerekorvos és mindenki aki látta a gyereket kezdve a nagyszülőkkel.

De nem sok értelme van örülj neki, hogy még időben meg volt a műtét és most már minden rendben. Koncentrálj erre és ne a múltban élj! Olyan nincs, ohgy mi lett volna ha?!

2012. júl. 24. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Elgondolkoznék, hogy válasszak egy másik gyerekorvost. Igazából már a kórházban is feltűnhetett volna az ottani gyerekorvosnak, de a tiéd nyilván gyakrabban látta a gyereket, és neki kellett volna észrevenni. De ha tutira akarsz menni, akkor máskor ilyen esetben elviszed korai fejlesztésre a gyereket, hogy logopédus is lássa, több szem többet lát alapon. Ezt is javasolhatta volna a gyerekorvos.
2012. júl. 25. 09:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Senki semmit nem javasolt,azt mondták nyugodjak meg,majd elfog kezdeni beszélni!Egyébként észre vettem hogy nincs rendben valami,de azt mondták ne menjek sehova,majd az oviba nekiáll beszélni!
2012. júl. 25. 10:21
 18/19 anonim ***** válasza:

azért mondtam,ohgy a hibáztatást kezdheted magaddal, mert leírod érezted,ohgy nincs rendben valami és mégis hagytad magad meggyőzni arról,hogy minden ok, majd kinövi és oviban ok lesz. Erre nem nőtte ki. Te vagy az anyukája elsősorban és ha valami akkor sincs szerinted rendben hiába mondják hát járj utána! Neked elvileg a TE gyereked a legfontosabb.

Egyébként tudom milyen érzés az egész de nem érdemes ezzel foglalkozni.

2012. júl. 25. 12:34
 19/19 A kérdező kommentje:
Figyel ez most olyan dolog,hogy én járkáltam a védőnőhoz,meg az orvoshozis.sőt gyermek pszihológushoz is vittem.De minden hol azt mondták minden ok!És nem fogok zzel foglalkozni a jövőben,csak kiváncsi voltam a véleményetekre!ennyi
2012. júl. 25. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!