Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyenkor mit tennétek?

Ilyenkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ma fiam kijelentette, amikor mentem érte a bölcsibe, hogy meghívta egy bölcsis társát hozzánk. Én nem vagyok szoros kapcsolatban a kisgyerek anyukájával. A számukat nem tudom. Ilyenkor mi a legjobb? Ha találkozunk a bölcsiben, mondjam el neki, és hívjam át őket, vagy ne csináljak semmit? Olyan vicces helyzet. Került már valaki hasonlóba? :)
2012. júl. 2. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy a fiad esetleg mondta a másik gyereknek, hogy gyere el hozzánk, az még nem lett kőbe vésve. Valószinüleg a gyerek ha el is mondta otthon, semmi nem lesz belőle, ne aggódj. Ha nem szeretnéd, ne hívd át őket.
2012. júl. 2. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anyukával nem vagy semmi szorosabb viszonyban, akkor egyelőre szerintem várj! Ha később is jó viszonyban lesz a két gyerek, akkor talán el lehet kezdeni néha-néha összejárni, de amíg ilyen kicsik, szerintem elég nekik ott együtt játszani.
2012. júl. 2. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kell semmit tenned, ha másik anyukával összefutsz, és szóba kerül, lehet róla beszélni, akár viccként is szóba hozható. Nem tartozol betartani a bölcsis gyereked ígéreteit.
2012. júl. 2. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!