Hétvégén hosszabb autóútra megyünk. WC-be. Bilire szoktatásnál ti ilyenkor mit tettetek az autósülésbe, hogy ne legyen pisis?
Ha van leállósáv, megállhattok vészvillogóval pár percre, a férjed tegye ki az elakadásjelzőt míg te pisiltetsz és kész.
Amúgy meg mi is voltunk hasonló helyzetben, én egy nejlont tettem az ülésre, arra meg egy több rétegben hajtott törölközőt, ezen ült a gyerek. De szerencsére nem lett baleset amire rettentő büszke volt a lányom :)
Mi is pont utaztunk ilyen időszakban. Csak nagyon keveset adtam neki reggel inni, indulás előtt pisi, aztán útközben sem ivott (alvásidőben mentünk). 2 óra út volt, utána még szuttyogás a csomagokkal, de nem pisilt be.
Nem tudom, nektek mennyi idő az utazás, de 2-2,5 órát ki kellene bírni pisi nélkül (persze ha nem iszik közben 1 litert).
Én még anno vágtam szét egy vízhatlan lepedőt ketté, mert a kiságyába nem akartam a teljes matracot ezzel beteríteni. (nem is nagyon használtuk) Én ezt raktam az autós ülésre a "kivehető betét" alá, mert a betétet könnyebb kimosni, mint magát az ülést. Először még egy törölközőt is tettem, szerencsére még nem volt szükség rá. Már kiderül, hogy tudja tartani, kb. 1 hónapja szobatiszta.
De: indulás előtt pisi mindenképp, majd út közben én megállnék 1-1,5 óránként. Autópályán vannak parkolók, nehogy a leállósávban álljatok meg, az tilos és veszélyes!!!! Akkor már inkább pisiljen be....
A parkolókban sem kell elmennie a nyilvános wc-re, ő még egy fát is meglocsolhat, vagy bokrot. Az még úgy izgisebb is :o)
Egyébként meg beszéld meg vele az út elején, ha pisilni kell, szóljon, de nem tudtok azonnal megállni, tartani kell egy kis ideig, szorítsa addig össze. Figyelemelterelésként lehet énekelni, vagy beszéltetni közben.
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!