3 éves kicsi fiam pár napja felfedezte, hogy ha
birizgálja a fütyijét az neki jó. Mit kell ilyenkor
csinálni?
Figyelt kérdés
A nagy melegekben meztelenül van,vagy alsogatyóban és állandóan piszkálja. Először szoltam neki,hogy nem szabad,azota próbálja titokban csinálni. Szeretném,ha leszokna.
SEMMIT!Rászólni pedig végképp nem szabad!Látod,már meg is van az eredménye,titokban próbálja.El kell terelni a figyelmét,ha olyan helyen/szituban csinálja,ami nem illendő.Ha egymagában van,hagyni kell.Ismerkedik a testével.Ez teljesen természetes dolog.2 fiúgyerekes+várandós anyuka
2012. jún. 22. 20:33
2/11 anonim válasza:
Ne csinálj semmit, ez természetes folyamat. Ha rászólsz, hogy nem szabad, a felnőtt szexuális életében mély nyomot hagyhatsz. Miért ne lenne szabad, hiszen csak felfedezi a testét. Azt beszéld meg vele, hogy ezzel nincs semmi probléma, de olyankor csinálja, mikor nem látják, mert ez csak rá tartozik.
2,5 éves fiam már elég régóta direkt felállítja a kukiját, napjában többször is és jön, hogy ácsi a kuki. :)
2012. jún. 22. 20:34
3/11 anonim válasza:
Ma 20:34!
Nekem is fiam van, 3 éves, de komolyan itt rötyögök ezen az "ácsi kuki"-n :D
"Lélekben" készülök én is rá, h egyszer megtalálja....
2012. jún. 22. 20:36
4/11 A kérdező kommentje:
És majd egyszer csak leszokik róla igy? Jólvan,nem fogok rá szólni,nem akarok a későbbiekben gondot neki. :) Köszi a válaszokat!
2012. jún. 22. 20:40
5/11 anonim válasza:
A fiam is ezt csinálta kb annyi idősen mint a tiéd, de csak kb két hónapig, aztán megunta:) még nem tért rá vissza tíz éves múlt. Nem szóltam rá csak egyszer amikor a villamoson kipakolta a nadrágjából:SS otthon pedig ha észrevettem csendben szó nélkül kijöttem a szobájából.
Mienk is csinálta 4 évesen, de elmúlt. Néhány hétig tartott. EMlítettem neki, kérdeztem, hogy fura érzés, jó érzés, és az rendben van. De egy idő után már mondtam neki azt is, hogy sokat nem szabad, nehogy megfájduljon. De olyat, hogy baj, hogy csinálja sose mondtam neki. Egyszercsak leszokott.
2012. jún. 23. 15:58
9/11 anonim válasza:
2-es: Hogy állítja fel a kukiját egy 2éves kisfiú?:-o
2012. jún. 24. 01:43
10/11 anonim válasza:
2-es vagyok.
Addig birizgálja, míg fel nem áll neki, de ezt csak akkor csinálja, mikor csupaszon van, és alsógatya sincs rajta.
Olyankor markolássza egy darabig, aztán mondja, hogy alszik a kuki, akkor békén hagyja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!