Ilyenkor kit kell hibáztatni?
gyerekorvost hisz ö látta majdnem minden alkalommal hogyhogy nem nézte meg.
mikor felvágták neki mennyi idövel kezdett el csiripelni?
Kedves 3as!köszönöm a választ,énis a gyerekorvosra gondoltam.egyébként nem szeretnék semmi eljárást vagy ilyesmit....csak kiváncsi voltam ti mit gondoltok!
műtét után egy héttel már nagyon szépen pörgött a nyelve,most már más is érti amit mond(mert eddig csak én értettem)!:)
Én nagyon sajnállak titeket, nemrég hallottam egy másik gyerkőcről is, akinek 1 évesen az anyukája vette észre.
Ezt igazából már születés után a kórházban fel kellett volna metszeni (hugom kislányának 1 naposan megcsinálták).
Nekem mondjuk 2 kérdésem volt, amikor hazajövetel másnapján eljött a házi gyerekorvos. Az egyik, hogy a fiam fütyijével-zacsijával minden rendben van-e, a másik, hogy nincs-e letapadva a nyelve.
Szóval a gyerekorvosnak is lett volna bőven alkalma észrevenni.
Szoptatással nem volt gond? Mert a lenövés azt is akadályozhatja (ez az ismerősöm tönkrement bele hogy a fia 10-20 miliket szopik, és csak ilyen későn derült ki, hogy miért).
nem a hölgy a hibás!!!!
lányom is nerég kezdett el beszélni 22 hósan szóval nem ö hibázoitt
Hát a gyerekorvosokat hagyjuk szerintem.Nem akarok általánosítani,mert aki nekünk most a gy.orvos,egy végtelenül lelkiismeretes,jó szakember.Viszont akihez eredetileg tartozunk,az 4 hetes korábban látta először a kisfiamat,mert nem volt kedve lejönni a hideg miatt (februárban szültem).Mikor lejött,kb. 10 méterről nézegette a fiamat és kérdezte,jól van-e?A zárójelentését SOHA nem kérte el,pedig vesemedence tágulattal született...de sorolhatnám.Én is azt gondolom,hogy a kórházban mulasztott az ottani orvos,aki átnézte a gyermekedet,mert ezt OTT kellett volna észre venniük és a lehető leghamarabb megcsinálni azt a kis csippantást a nyelvével.Maximálisan igazad van és megértem a felháborodásod.Aki meg azt írta,hogy miért nem tűnt fel az anyukának,hogy 2,5 évesen még nem beszél:annak üzenném,hogy mert vannak olyan gyerekek akik késve kezdenek el beszélni!!És nem gondolhta örökösen a szülő a legrosszabbra,mert akkor belebolondul a (sokszor felesleges) aggódásba.
Viszont azért a védőnővel is érdemes lenne elbeszélgetned,szerintem.Mert ugye státuszt kellett hogy csináljon,ott legalább benne,mint opció,felmerülhetett volna.
Lényeg,hogy jól van a kicsi és már mondja a magáét aktívan!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!