Elengedjem 4 éves kisfiamat a nagyszülőkkel?
Csak a beszólások miatt én engedném, annyit kötnék ki, hogy nem szeretném paprikapirosan viszontlátni a gyereket, tehát kenjék, és ne órákat legyenek a vízben a nap miatt.
De a fenyegetés miatt, és hogy volt, hogy egy évet nem is látták, illetve nem is volt még csak velük egyedül, így már meggondolnám, inkább nem.
Egy 3 hónapos babával lehet, hogy én már mennék Balcsira, nyaralni is akár. Nem csak otthon lehet megteremteni neki azt a környezetet, ami jó neki. Augusztusban nem tudtok elmenni 4-en valahová?
Hát megértem az idulataidat, nekem se jó a visonyom anyóspajtással sajnos.
Viszont ha objektíven nézem a dolgot, akkor a Te konfliktusod a nagyszülőkkel mit sem változtat a nagyszülők és a kisunoka viszonyán. Így inkább a következőket mérlegelném:
- Tudnak-e megbízhatóan vigyázni a kisfiúra? A Balaton veszélyes üzem!!
- Elvan-e nélküled a kisfiú ilyen hosszú ideig? HA nem, vagy netán betegség jön közbe vagy bármi, van-e autó, hogy gyorsan hazaröpítsék?
- Akar-e menni a kisfiú?
- Van-e szeretetkapcsolat a nagyszülők és a kisfiú között?
Tedd félre a saját indulataidat, ha agyerek és a nagyszülők kapcsolata renben, és a nagyszülők felelősségteljesek, megbízhatóak, akkor inkább örülj egy kicsit annak, hogy kettővel több ember szereti a kisfiadat, és hagyd, hogy kiélvezhesse ennek előnyeit!
Nem engedném !
Főbb indok : ELLENED NEVELNÉK A GYEREKET HA TÉNYLEG NAGYON UTÁLNAK !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!