Akik a nagyszülőkkel laknak, ott mennyit van a gyerek velük? Hány órát kb?
Mi a nagyszülők mellett lakunk.
1 nap kb 1-2 órát van ott, van, hogy elviszik sétálni, vagy elalszik náluk du. akkor több.
2 éves a lányom.
mi anyukámmal lakunk egy házban és amikor nem dolgozik 2-3 órát is vele van, van amikor hétvégén egész nap. ha dolgunk van akkor tudjuk kire agyni. nagy segítség
nálatok mi a helyzet kedves kérdező?
A mi vagy a gyerekeink nagyszüleire gondoltál? :)
Mi közös fedél alatt, de külön bejárattal és külön háztartásban élünk a párom szüleivel.
A nagyobbik fiam (4,5 éves) szinte minden nap lemegy a papához egy fél órára, ált. eszik egy jégkrémet :)
A kicsi (2 éves lesz) is sűrűn lemegy, de nem minden nap. De olyan szinte soha sincs, hogy ők elvinnék akár csak egyikőjüket is valahová.
Mi az én szüleimnél lakunk. Elméletileg lehetne külön háztartás, de mióta a férjemet elveszítettük, azóta felszámoltam a külön konyhát - nem volt erőm csak magamra főzőcskézni, a gyerek még annyira kicsi volt akkor....
Így sokat találkozik a nagyszülőkkel, foglalkoznak vele, de én is ott vagyok általában, rájuk bízva nincs minden nap, csak akkor, ha nekem mennem kell valahova. Olyankor nagyon változó, hogy mennyi idő, akár 6 óra is lehet, de lehet, hogy csak fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!