A nagyszülőkkel is ennyire dacosak a gyerekek vagy csak a szülőkkel? A dackorszak kellős közepén vagyunk. Bővebben lent.
A fiam 2 év 5 hónapos és kibírhatatlan, időnként nagyon el vagyok keseredve az állandó tiltakozásai miatt. Arra lennék kíváncsi, hogy a nagyszülőkkel is ilyenek a gyerekek? Ugyanis az az érzésem, hogy a nagymamáink "szépítik" a dolgot és nem őszinték velünk, amikor megkérdezzük, hogy veletek is ezt csinálja amit velünk, szülőkkel?
Sajnos főleg az anyósom az, akivel semennyire nem tudunk kommunikálni a gyerkőccel kapcsolatban, mert még a fiával is olyan, mint egy kaktusz és 5 mondatot nem lehet vele beszélni. Az unokáját viszont imádja.
Az én lányom, ha csak anyámmal van, tehát én nem vagyok jelen, akkor teljesen normális.
A gyerekek általában csak az anyjuknak produkálják magukat.
El tudom képzelni, hogy a fiad normális a nagyszülőkkel.
Óóóóóóó nálunk mama papa el sem hiszi, hogy az ő drága kisunokájuk egy toporzékoló hisztipalánta. Mert én túlzok.
Aztán a csajszi közölte is, hogy mamának meg a papának jó kislány, mert ha rossz hátha nem jönnek többet hozzá. Anyuka meg úgyis mindig vele van. Rafkós a csajszi annyi szent....de ha már most ennyi esze van és így manipulál félek mi lesz később?
2 éves 5 hónapos szintén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!