3-4 év körüli gyermeked szokott elutasítóan, csúnyán beszélni, viselkedni a nagyszülőkkel? Mit csinál pl? Mit tesztek Ti, mennyire, mivel büntetitek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 12:42
1/2 anonim válasza:
Igen. Mondjuk szerencsére most már nem csinálja, csak néha ingerültebben válaszol, de régebben volt hogy oda csapott, és mindig úgy igyekezett hogy mi ne lássuk. Ilyenkor megmondtuk, hogy ez fáj a maminak, és menjen be a szobájába és gondolkodjon el rajta. És persze bocsánatot kell kérnie. Igazából az a gond szerintem, hogy anyu meg sose szól rá, pedig mondtuk, hogy ilyenkor nyugodtan szóljon rá, sőt. De még utána ő szokta vigasztalni.
2/2 anonim válasza:
igen ,az okát én sem tudom.csúnyán nem beszél,és nem is verekszik,de simán mondja nekik ha nincs kedve,hagyjál békén,most nem köszönök,menj innen!ilyeneket és hasonlókat mond.az okát sajnos nem tudom.szeretik,szépen bánnak vele,ilyenkor általában valami baja van,almos nyűgös,fáradt,stb.hagyjuk had nyugodjon le,nem szólunk hozzá nem beszélünk,nem játszunk vele,úgy csinálunk mintha ő ott se lenne aztán szépen lassan megjelenik megint,és már jó kedve van.nem büntetem.ütni nem engedném,azért biztos erősen reagálnék,de ilyenkor általában csak szólok,hogy ne beszéljen ingerülten üljön le és nyugodjon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!