Adtok bikini felsőt 3-4-5-6 éves kislányotokra?
Ha már a pedofíliát emlegetjük, akkor éppen a bikini-felsős kislányok vannak veszélynek kitéve, mivel így sokkal "nőiesebbnek" tűnnek, és jobban vonzzák a tekintetet, mint egy szál kis bugyiban.
Hiszen ez pár éve jött be a divatba, együtt a lányka-push up-os melltartókkal és társaikkal, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy elvesszük a kislányoktól a gyermekkorukat, és kis nőknek öltöztetjük őket.
És itt alapból nem is a szülőket kell hibáztatni, hanem a divatdiktátorokat, és a médiát.
Persze a szülőn múlik, hogy milyen ruhát vesz meg a gyermekének, de a "választéknak" is erősen szerepe van ebben...
Három kislányom van, akkor lesz melltartójuk, ha elkezdenek serdülni.
(Bár én világosan emlékszem saját magamra, mert későn érő voltam, azon a nyáron, amikor épp csak a bimbóm duzzadt még meg, nem éreztem jól magam bikini felsőben (mert anyukám vett nekem), hanem fürdőruhát vettem fel, egybe részeset.)
11 vagyok
A fürdőbugyi szerintem is fontos, főleg a lányoknál, de elsősorban nem a "takarás miatt", hanem a fertőzések miatt.
A bugyi sokat számít, mert így ha leülnek a fűbe vagy bárhová, kevéssé tud bemenni kosz és egyéb, ami fertőzést okozhat.
(Fiúval nem tudom mit csinálnék, három lányom van... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!