Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nemrég szült anyukák! Milyen...

Nemrég szült anyukák! Milyen fürdőrucit (bikinit) vesztek, ami ápol s eltakar?

Figyelt kérdés

A derekamon és a hasamon maradt a legtöbb felesleg.Szoptatás miatt még nem diétázhatok, de azért strandra jó lenne menni.Borzalom, amit a tükörben látok:(

Tudnátok linkelni is valami jó fazonokat?

2012. jún. 15. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
A szoptatás alatt is lehet diétézni, sőt tornázni, futni, úszni is
2012. jún. 15. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
2012. jún. 15. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egy sötétbarna tankinit vettem, ami mell alatt bővül, így nem tapad rá a hasamra. Short fazonú alsó van hozzá. Nekem a hasam problémás, így azt elég jól eltakarja.

Mondjuk a fenekem se kicsi, de az mindegyik fürdőruha alsóban látszik, a legtöbb amit tehetek, hogy nem tangásat veszek :)

2012. jún. 15. 22:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Diétázok én eleget, mert totál tejmentes koszton vagyok.Akkor sem fog lemenni a hasam pár hét alatt.Mozogni meg mozgok eleget egy 2 évessel meg egy 4 hónapossal.

Köszönöm!

2012. jún. 15. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:

én is a tankinire szavazok.

pl.

[link]

[link]

2012. jún. 15. 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Bikinit.

Nálam az a különbség, hogy végre van mit bele tenni a melltartóba. :D

Így az összkép még a picit nagyobb hasammal is jó lesz!

(3 hetes a baba, július közepétől már megyünk)

2012. jún. 15. 23:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem 3500ft. volt!

[link]

2012. jún. 16. 07:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Én egyrészes (de fiatalos, csajos) fürdőrucit hordok már két éve, de most szeretnék újat venni, mert kezdenek foszlani a varratok, hiába márkás, meg drága volt, sajnos ez sem jelenti azt, hogy a fürdőruha 5 évre le van tudva, pedig én erre számítottam :S Na mindegy, én meg voltam vele elégedve, olyan jó feszesen tartotta a hasamat, hogy sokkal kisebbnek látszott :)

De most én is mell alatt bő tankinit keresek, csak sajnos ilyet kevés helyen látok. Pedig a hasamat nagyon utálom, azt szívesen elrejteném.

2012. jún. 16. 09:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!Jövő héten megyek vennni.Már megtudtam, hol lehet jókat, jó áron kapni.
2012. jún. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!