Nemrég szült anyukák! Milyen fürdőrucit (bikinit) vesztek, ami ápol s eltakar?
A derekamon és a hasamon maradt a legtöbb felesleg.Szoptatás miatt még nem diétázhatok, de azért strandra jó lenne menni.Borzalom, amit a tükörben látok:(
Tudnátok linkelni is valami jó fazonokat?
Én egy sötétbarna tankinit vettem, ami mell alatt bővül, így nem tapad rá a hasamra. Short fazonú alsó van hozzá. Nekem a hasam problémás, így azt elég jól eltakarja.
Mondjuk a fenekem se kicsi, de az mindegyik fürdőruha alsóban látszik, a legtöbb amit tehetek, hogy nem tangásat veszek :)
Diétázok én eleget, mert totál tejmentes koszton vagyok.Akkor sem fog lemenni a hasam pár hét alatt.Mozogni meg mozgok eleget egy 2 évessel meg egy 4 hónapossal.
Köszönöm!
Bikinit.
Nálam az a különbség, hogy végre van mit bele tenni a melltartóba. :D
Így az összkép még a picit nagyobb hasammal is jó lesz!
(3 hetes a baba, július közepétől már megyünk)
Én egyrészes (de fiatalos, csajos) fürdőrucit hordok már két éve, de most szeretnék újat venni, mert kezdenek foszlani a varratok, hiába márkás, meg drága volt, sajnos ez sem jelenti azt, hogy a fürdőruha 5 évre le van tudva, pedig én erre számítottam :S Na mindegy, én meg voltam vele elégedve, olyan jó feszesen tartotta a hasamat, hogy sokkal kisebbnek látszott :)
De most én is mell alatt bő tankinit keresek, csak sajnos ilyet kevés helyen látok. Pedig a hasamat nagyon utálom, azt szívesen elrejteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!