Textilfestésben jártas anyukák! Egészen apró mintát is lehet vele festeni?
Figyelt kérdés
Nézegettem volna a youtube-on videókat, de csak teljes anyagok festéséről találtam. Megtehetem a textilfestékkel azt, hogy rajzolok egy mintát az adott anyagra, aztán ecsettel szépen "kiszínezem"?2012. jún. 13. 11:23
1/4 anonim válasza:
Elvileg megteheted,de könnyebb lenne textilfilccel dolgozni.Azzal rajzolhatsz,színezhetsz apró mintákat is könnyen.Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Textilfesték fajtájától függ. A hígabbak szét fognak folyni a szálak mentén, de lehet általában kapni hozzájuk csőrös kontúrozó festéket. Ha sűrűbb a festék (olyan "tubusos állagú"), akkor nyugodtan lehet vékony ecsettel mintát festeni, nem kell az egész anyagot befedni.
Legegyszerűbb ha kipróbálod valami rongyon előbb.
3/4 anonim válasza:
A lányommal pólót festettünk,még betűket is tudtam nagyon vékony ecsettel festeni.A Mülletben vettem pici tubusos festéket,van a neontól a gyöngyházig sok szín választék.Nem kell fixálni sem.
4/4 anonim válasza:
Szia!
A filctollas textilfestékkel, vagyis textilfilccel tényleg könnyebb apró mintákat festeni, rajzolni.
A selyemfestékek általában hígabbak, jobban elterülnek szétfolynak a szálak között.
A textilfestékek sűrűbbek.
A Müllerben a Rayher kreativ hobbybolt termékeit forgalmazza!
Üdv egy két gyermekes Anyuka.
Amúgy én is árulom a Rayher, a Hobbyművész, és a Kreatív Hobby termékeit, viszonteladójuk vagyok, ha kell valami írd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!