Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az első terhesség "szörnyű"...

Ha az első terhesség "szörnyű" volt, a második lehet egészen más?

Figyelt kérdés

Első babámmal: vizesedés, magas vérnyomás, +25 kg.

Mit tehetnék, hogy a következővel ezeket megelőzzem? Azt ne írjátok, hogy ne zabáljak, mert az elsőnél sem zabáltam, sőt 4 hónapig hánytam, nem is kívántam semmit, és ez a sok kiló az utolsó 3 hónapban jött fel!! Mit gondoltok, lehet ez a következővel másként?

2012. jan. 20. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem maga a szülés volt rémálom, császár meg ami azzal jár. Én is nagyon vágyom rá, hogy ha lesz, a második jobb legyen. Sajnos más okosat nem tudok mondani, de szerintem minden terhesség más, ismerek olyat aki az egyikkel nagyon rosszul volt, a másikkal semmi baja. Sztem van esélyed, úgyhogy hajrá!Drukkolok!
2012. jan. 20. 13:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is császár lett, mert leesett a szívhang :( A nyakára szorult a köldökzsinór és az arcán is teljesen rajta volt:(
2012. jan. 20. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Anyukám elsö terhességénél toxémiás volt hónapokat töltött a korházban.

velem meg semmi baja nem volt, hónapokig dolgozott, semmi baja nem volt, én 3,5 kilóval születtem.

nekem az elsö terhességem is rémálomként éltem meg, de azért annyira vészes nem volt. de véreztem, majd görcsöltem, és a végén az egész testemet egy kiütés kiütötte (terhess´gei kiütés), így az egész testem tiszta seb lett.

most 15 hetes terhes vagyok néha azt is elfelejtem hogy terhes vagyok, semmi bajom nincs eddig, reménykedem hogy most a kiütések is elmaradnak.

2012. jan. 20. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Első: magas vérnyomás, vizesedés. Szerencsére simán szülhettem, ott nem volt gáz.

Második: se magas vérnyomás, se vizesedés, viszont beindultak egy hónappal előbb a fájások. Szerencsére megállitották a babát :) Viszont végig sok volt a jósló, folyton keményedtem, csomószor azt hittem, tuti szülök. Mégis benn maradt a 39. hétig :D Aztán amikor elindult, 2 óra alatt kinn volt cakkpakk.

Szóval teljesen más volt a két terhessék, nyugi!!!

És a 2 gyerek is teljesen más mindenben!

2012. jan. 20. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Első terhesség: 4.héten (2 nappal pozi teszt után) vérzés,fenyegető vetélés miatt veszélyeztetett terhesség! :( Fekvés a 14. hétig!

31. héten beindult fájásokkal,akkor kórház...Infúzió vissza tudták tartani,de kinyíltam 2 ujjnyira és elment a nyákdugó..Aggódás,hogy hamarabb jön...De végül időre jött egy csodálatos szüléssel!21 kiló hízás...

Második terhesség: (24 hetesvagyok) 16. hétig hánytam :( 6 kiló minusz, 19.héten begörcsölt a vesém,mentő kórház...Veseleállás,mert nem csináltak semmit az infúión kívül (ami nemhatott) éscsak karácsonykor tették fel a ketétert a vesémbe,amitől a görcselmúlt,de folymmatos vesefájdalom,éshúgyúti fertőzés van :(

Szóvalén sajnos a vesegörcs 50. órájábankijelentettem a férjemnek,hog nem leszek többet terhesne haragudjon rám...De remélem legalább most is egy szép szülést kapunk cserébe...

2012. jan. 20. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, mivel nincs két egyforma
2012. jan. 20. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!