Miért népszerű a Farmerama játék az anyukák körében?
Statisztikát kell készítenem, hogy miért az anyukák köre tartozik a többségbe az internetes játékokban, jelen esetben a Farmerama nevűbe.
Kort és várost is szeretnék kérni.
Köszönöm az együttműködést!
Én még gyed alatt kezdtem játszani, mivel volt rá időm, míg a babám aludt. Ez volt a kikapcsolódásom. Vagy filmet néztem. A Farmerama mellett más játékokat is játszottam. Erre véletlenül akadtam és megtetszett, azóta is játszom, kb. 2 éve.
Debreceni 31 éves anyuka
Szia!
Én 1 ilyen játékot sem játszom a neten.
A telefonomon van Legyen ön is milliomos,ha nagyon unatkozom,akkor azon játszok,de inkább ha van egy kis időm olvasok,1-2 könyv mindig van nálam útközben is:)!
(32 éves vagyok)
Én terhesség alatt játszottam, mert otthon voltam a 12. héttől, unatkoztam. Aztán a szülés és az első babás hónapok nehézségei miatt elfelejtődött, utána eszembe jutott, de már nincs kedvem hozzá. Igazából sok a dolgom is, 15 hónapos a fiam, bosszantana, hogy már megint nem arattam időben :D, ezért begazosodik.
28 éves budapesti
Kell kontrollcsoport is? :)
uuuutálom a netes játékokat! 26 éves friss anyuka :)
Én is ha volt szabadidőm,netezgettem,és rátaláltam erre a játékra.és ottragadtam,már több mint 2 éve játszom,igy nem is akarom már abbahagyni.
30/N és 3.5 éves a kisfiam.
Ismerem a játékot, de én egy percig nem használnám...
Amúgy is világ életemben irtóztam a számítógépes játékoktól. Valahogy nem köt le. Gyerekkoromban is csak a Máriót szerettem :D
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!