A Katalin szép név lenne majd a kislányomnak? Mindig is tetszett ez a név, és az érdekel most mennire népszerű.
Hát igen, sajnos a gyerekek legalább annyira kegyetlenek, mint amennyire kreatívak, ha mások rovására megy a vicc.
Én nem adnám a helyedben, esetleg 2. keresztnévnek.
Jézusom...Hmm..Én mikor olvastam a kérdést nem gondoltam volna,hogy vicc és eszembe nem jutott volna a 2-dik és a 3-dik válaszolonak a "feltételezése"!De az tény ha a felnőttek ilyenek akkor a gyerekektől mit lehet várni?!
A a kérdés valós akkor szerintem nagyon szép név és amikor jártam be a kórházba nst-re a szülésznő mondta manapság nagyon csak dívat nevek vannak és aznap született egy kislány nála és Katalin lett!A szülésznő nagyon megvolt lepödve és örült neki,hogy így keresztelték a kislányt,mert manapság max.:a Kata van simán.
a Katalin szép név, de ehhez a vezetéknévhez nem illik. nekem is egyből a "kaka" jutott eszembe. én nem tenném ki ennek a gyerekemet, nagyon kegyetlenek az oviso, iskolások egymással. biztos, hogy csúfolnák.
egy olyan megoldás lehetne még, hogy 2 vezetéknevet adtoka kislánynak: a férjedét és a tiédet kötőjellel. (pl. szarka-molnát katalin) Ha mindneképpen ragaszkodtok ehhez a ker.névhez, ez jó megoldás lenne!
egyébként az én kislányom Katinka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!