Mostanság szűlt ( kb.1 éve) Anyukák, akin még "van egy kis plusszkiló" Ti milyen fazonú fürdőrucit vesztek fel strandra?
Nekem a hasamon maradt pár hurka :o)
Ettől függetlenül sima kétrészes bikinit veszek fel, a felsőn van minta, az egy kicsit ellensúlyozza a hasamat.
Barátnőm egybe fürdőrucit vett, valami fűzős, szorítós, egyszer felpróbáltam, de többet nem fogom. Nagyon kényelmetlen. Maradok a bikininél, mégha van egy kis felesleg rajtam, akkor is.
Nekem is maradt a hasamon egy pici felesleg,de ennek ellenére a sima kétrészes bikinit veszem fel,bár nem hurkás a hasam,de azért picit kiáll,eddig zavart ám,de most már nem annyira,mert multkor voltunk strandon és láttam bizony tölem sokkal jobb husiban lévö anyucikat is,és ök is kétrészes bikiniben voltak,ez egy kicsit megnyugtató volt ám!:)
De nekem a tankinik is nagyon tetszenek,már nézegettem is öket,csak nem láttam egy olyat sem,ami tetszene is nekem!:(
előz
Szültem 2 gyereket(kicsi 16 hós) 38 vagyok, nem volt és nincs súlyfeleslegem a szülés előtthöz képest, de van egy kis pocim, bársosem volt lapos hasam), melleim nem lógnak, és némely nagysegggű tinilányhoz képest még jól is nézek ki:-))
Úgyogy nyugodt szívvel felveszek bikinit, tavaly is azt hordam
Nem fogok elbújni valami nagymamás göncbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!