Fogok én még kétrészes fürdőrucit hordani?
7 hete szültem és elég csíkos maradt a hasam :(
Ez fog majd halványulni? Esetleg halványítható valahogy?
Ha ránapozok akkor majd látszódnak a fehér csíkok?
Veletek hogy volt?
de ha nem múlna el akkor meg egye a kánya azokat a fránya csíkokat, igenis vegyél fel 2részes rucit :D
engem nem zavar :D
Nekem is nagyon csíkos lett az első gyerek után de most 2 éves (és azóta már megszületett a lányom is) és a csíkok már teljesen bőr színűek! Szóval a szine az tuti elhalványul neked is..
nekem mondjuk az állagával van bajom de nagyon :(( szóval hogy érezni hogy ott lazább lett a bőr és azt viszont hiába kenem bármivel is.
Én nem fogok többet 2 részest felvenni, mert szégyellem (holott nem kéne mert ez a babámmal járt és őt nem adnám semmiért) de inkább nem mutogatom.:(
Nem akarlak elkeseríteni de az már nem fog múlni csak évek folyamával halványulni!!!Nekem is nagyon csúnya a hasam de nem érdekel mert van két gyönyörű gyerekem és jelenleg várom a harmadikat.
Én nyáron(akkor még kis idős terhes voltam)olyan fürdő rucit vettem ami két részes de nagyon jól takart mert alja ilyen francia bugyi jelegű volt a fölsője meg nyakba akaszthatós topra tudnám hasonlítani, ápol és eltakar :-)
C&A-ba mindig lehet kapni:)
a harmadik vagyok.
Igen , tankininek hívják csini is divatos is senki meg nem mondja hogy azért hordasz olyat mert csíki a hasad :)
Én is ilyet vettem már most nyárra is meg idén is ilyen lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!