Milyen fürdőrucit vegyek ha ilyen a testem?
Sokat fogytam és kicsit megviselte a mellem. Egész jó testem lenne de a melleimet a jövőben szeretném megcsináltatni. Veszitett a feszességéből és gondban vagyok...mert minap az egyik áruházban felpróbáltam 2-őt és a melleim baromi rosszul álltak benne.
Vannak valami extra push-up-os fürdőrucik? Hol lehet ilyet venni?Nyaralni készülünk, és olyan szépen lefogytam nem akarom hogy a melleim rontsák el az összképet.
Push-up-os melltartóban különben egész jól mutat.
Van esetleg még valakinek ilyen problémája?
Vagy képet is linkelhettek, milyet vegyek?
23L
nekem is ilyen problemaim vannak es szerintem a jolidonban megnezheted mert ott vannak jok.
en a gattabol vettem magamnak es imadom!
fuhh én is ettől szenvedtem..igaz h 15 vagyok de nagyok a melleim, és nem jó a formájuk, melltartó nélkül elég lógósak avgy hogy mondjam, és már olyan ideges voltam hogy alig volt vmi jó, mert zavar az hogy nagyok a melleim, és nem mutat jól a fürdőruci. lehet kapni melltartósakat, nekem olyan van, hogy alul tart de nem melltartós, hanem hátul meg fent meglehet kötni és akk magasabbra feltudod húzni
15/L
Ilyet vegyél szerintem, amiben nem csak egy kis részen van szivacs, hanem maga a melltartó kosár is szivaccsal merevített.
[link] itt egy kép, és ami még szerintem jó, az a nyakba akasztós kialakítás. Az ilyen jobban mutat a mell, tapasztalat!
Én ilyet vettem magamnak, mert nem vagyok megelégedve a mellem alakjával. Pushupos vastagon szivacsos a melltartó része, szépen formálja a melleket mégsem merevítős, természetes hatást kelt. Van tintakék és fekete színben is.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!