Masfel eves kisfiam nagyszulei racsaptak a kezere, szerintetek mi a helyes viselkedes? Lejjebb.
Azt csak te tudod,hogyha a papa úgy szól rá a kisfiadra,hogy:Jaj,picikém ezt nem szabad stb akkor megérti a gyerek?Mert szerintem nem.Ezért kellett rácsapni a kezére.Szerintem manapság ez a "bántásos" dolog már teljesen túl van lihegve.Szüleink/nagyszüleink korában teljesen természetes volt egy körmös,vagy bármi.Mégis itt vannak,rendes emberek,nem lelki betegek,viszont amikor még ők voltak kamaszok,akkor biztos nem volt ennyi hülye fiatal.13-14 évesen már részegek és még sorolhatnám.Az meg a másik,a nagyszülők féltik a picúrt,de te úgy gondolod,hogy nem kellett volna megütni,hanem berakni a járokába,de akkor a gyerek hogyan tanulja meg,hogy ezt és ezt nem szabad?
A gyereket te neveled FŐRÉSZT,de azért a nagyszülőknek is lehet egy kicsi beleszólásuk,vagy legalábbis annyi,hogyha már náluk van a gyerek,akkor tanítgassák stb Nekem 2 kicsi gyerekem van (pocakban a harmadik),amikor mennek a nagyszülőkhöz teljes mértékben rájuk bízom őket.(Nincsenek rossz kezekben.)A gyerek lehet kicsi,de nem hülye,és tudja mit lehet otthon és mit lehet a nagyszülőknél-ahol én teljes szabadságot adok nekik,hiszen azért mennek oda,hogy jól érezzék magukat.-
Már elnézést, de egyik válasz sem volt támadó, vagy sértő.
"Minden elottem tortent" -ezt te írtad, ebből minden ép eszű embernek evidens, hogy láttál mindent, amíg nem írod az ellenkezőjét.
Ha csak a "jaj, micsoda ember, jelentsd fel gyermekbántalmazásért" stílusú válaszokat fogadod el, akkor ne kérdezd mások véleményét.
De nem ezt vartam!!!! Minden valasznak orulok, sot, mostmar egyetertek azzal, hogy helyesen tettek es meg is beszelem veluk. Nekem nehany valaszolo stilusaval van bajom, mert volt koztuk rosszindulatu, szovegeket ertelmezesevel foglalkoztam regen az egyetemen, ugyhogy, volt banto. Ne haragudj, de ha azt mondom valakinek ismeretlenul, hogy nem tudtad megnevelni a gyerekedet, akkor ez minden, csak nem joindulat
A "minden elottem tortent" nem azt jelenti, hogy mindent lattam, kihagytam, elnezest, de akkor sem kell nekiesni egy embernek. De teljesen vilagosan latszik a valaszokbol, hogy ki az, aki annak ellenere, hogy nem ertett egyet, megis tudott normalisan valaszolni.
Meg egyszer kihangsulyozom, kozben atertelmeztem ezt a viselkedest es teljes mertekben igazat adok a nagyszuloknek, hala a valaszoknak es a reggeli bongeszesemnek a temaban a neten, illetve a konyvekben. Ahogy gyanakodtam is, tulreagaltam! Elismerem, tevedtem ebben.
Viszont, nehany megjegyzes tenyleg serto, nem a tartalma, a syilusa. Az ilyenek miatt gondolja meg az ember, hogy kiirjon-e kerdest egyaltalan.
Több kérdésed volt, így kiemelve a te mondataidat válaszolok rá.
"Szerintetek igazuk van?" Igen. Hiszen te magad írtad, hogy "nem nagyott, csak nevelesi szandekkal" ütött.
"Valahogy ugy erzem, nincs..." De, igen.
"Szerintem beszelni fogok veluk meg egyszer, tegnap nem jutottunk kozos nevezore." Nem tudom, miről beszéltetek tegnap, én a következő alkalommal azt mondanám, igazuk volt, bocsánat.
"csak en aggodom tul" Igen, te aggódod túl.
"nincs abban, ami tortent semmi rossz a gyerekre nezve?" Rossz nincs benne, megtanulja, a mamáéknál sem szabad hozzányúlni a veszélyes dolgokhoz.
Utolsoelotti, nem, nem volt igazad, ugyanis masfel eves a gyerek es minden erdekli. Nem te fogod eldonteni, hogy jol nevelt-e a fiam.
Kedves utolso, koszonjuk a tulbuzgasod, de mar leirtam, hogy nem volt igazam, nem? Akkor minek ismetled meg, amit en mar megirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!