Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Herótom van a gyerekektől, de...

Herótom van a gyerekektől, de sajátot majd (egyszer) szeretnék. Vélemények? Veletek is van ilyen? Szerintem férfiakkal jobban előfordul, de én nő vagyok.

Figyelt kérdés

2012. júl. 5. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a többi gyerekkel valo örjöngest jobb ha minel kesöbb kezdi el de leginkabb soha. Jobban szeretem az olyanokat, akik elvannak magukban. Gondolom azert mert en is olyan voltam.
2012. júl. 5. 16:46
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Uramatyám, már azt hittem egyedül vagyok a világon olyan, aki utálja a játszóterezést, utálja, ha a másik gyerek önzően elveszi a sajáttól a homokozólapátot..... :D

Én sem találtam igazán a hangot sosem a gyerekekkel, eleve visszahúzódó vagyok, na ugye egy gyereknek az ilyen ember mindig érdekes, oda kell menni, nyaggatni kell stb. Na én emiatt nem szerettem a gyerektársaságot. Van egy 4 éves lányom, imádom, tehát ez nem jött át a sajátra! Azonban én sem szeretek játszótérre menni (férjem sem), tömeges programokra menni a fentiek miatt.

2012. júl. 5. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is herótom volt a gyerekektől, nem is akartam gyereket. Emlékszem 25 éves voltam, mikor kiosztottam a férjem nagybátyját, aki már sokadjára kérdezte meg, hogy mikor lesz már baba. :) Azóta már 7 évvel idősebb vagyok és 2 (tervezett) gyerkőc nagyon boldog anyukája. :))) Viszont más picurjával azóta sem szeretek babázni, a gyerek már nem gond, szívesen játszom bármelyikkel, de arra soha nem éreztem késztetést, hogy bárki más pici, pár hónapos babáját dédelgessem. Persze a sajátjaimat sokszor le sem akartam tenni :)
2012. júl. 5. 22:45
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is herótom van az idegen gyerekektől, baromira idegesítenek. ez alól csak a rokonaim, és néhány ismerős kisgyerek kivétel. Ettől függetlenül szeretnék sajátot nagyon, de vele biztos más lesz.
2012. júl. 6. 09:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ezzel a te korodban. Hamarabb megálltam az után egy macska mellett, mint egy babakocsiba benézzek. Tudod, ez nagyon megváltozott. A saját gyermekem iránt érzett szeretetemmel együtt megérkezett az össze többi gyerek iránti szeretetem is. Az ember nagyon megváltozik ám, ha gyermeke lesz. Adja Isten, hogy te is így érezz majd :) Nagyon jó dolog, hidd el.
2012. júl. 6. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!