Herótom van a gyerekektől, de sajátot majd (egyszer) szeretnék. Vélemények? Veletek is van ilyen? Szerintem férfiakkal jobban előfordul, de én nő vagyok.
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 15:50
11/15 anonim válasza:
Szerintem a többi gyerekkel valo örjöngest jobb ha minel kesöbb kezdi el de leginkabb soha. Jobban szeretem az olyanokat, akik elvannak magukban. Gondolom azert mert en is olyan voltam.
12/15 anonim válasza:
Uramatyám, már azt hittem egyedül vagyok a világon olyan, aki utálja a játszóterezést, utálja, ha a másik gyerek önzően elveszi a sajáttól a homokozólapátot..... :D
Én sem találtam igazán a hangot sosem a gyerekekkel, eleve visszahúzódó vagyok, na ugye egy gyereknek az ilyen ember mindig érdekes, oda kell menni, nyaggatni kell stb. Na én emiatt nem szerettem a gyerektársaságot. Van egy 4 éves lányom, imádom, tehát ez nem jött át a sajátra! Azonban én sem szeretek játszótérre menni (férjem sem), tömeges programokra menni a fentiek miatt.
13/15 anonim válasza:
Nekem is herótom volt a gyerekektől, nem is akartam gyereket. Emlékszem 25 éves voltam, mikor kiosztottam a férjem nagybátyját, aki már sokadjára kérdezte meg, hogy mikor lesz már baba. :) Azóta már 7 évvel idősebb vagyok és 2 (tervezett) gyerkőc nagyon boldog anyukája. :))) Viszont más picurjával azóta sem szeretek babázni, a gyerek már nem gond, szívesen játszom bármelyikkel, de arra soha nem éreztem késztetést, hogy bárki más pici, pár hónapos babáját dédelgessem. Persze a sajátjaimat sokszor le sem akartam tenni :)
14/15 anonim válasza:
Nekem is herótom van az idegen gyerekektől, baromira idegesítenek. ez alól csak a rokonaim, és néhány ismerős kisgyerek kivétel. Ettől függetlenül szeretnék sajátot nagyon, de vele biztos más lesz.
15/15 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel a te korodban. Hamarabb megálltam az után egy macska mellett, mint egy babakocsiba benézzek. Tudod, ez nagyon megváltozott. A saját gyermekem iránt érzett szeretetemmel együtt megérkezett az össze többi gyerek iránti szeretetem is. Az ember nagyon megváltozik ám, ha gyermeke lesz. Adja Isten, hogy te is így érezz majd :) Nagyon jó dolog, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!