Hogyan hűtitek a gyerekszobát? Mert pokoli hőség van reluxám nincs légkondim nincs
Én úgy csinálom, hogy kora reggel viszem le a gyerekeket egy rövid időre levegőzni (nem gond, mert hajnali kelők...), utána pedig du. 6 körül az udvarra, árnyékba játszani egy kicsit.
Napközben mindig ott vagyunk, ahonnan épp nem süt a nap, onnan is szellőztetek, a többi helyiségben el van sötétítve, hogy ne jöjjön be a dögmeleg. Ha más nincs, teríts egy pokrócot az ablakra, vagy egy plusz lepedőt.
Alvás előtt kicsit lezuhanyozom a gyerekeket, ettől lehűlnek, felfrissülnek, jobban alszanak ebéd után. Egy délutáni kádas pancsi is csodákat tehet.
Éjszakára becsukom ugyan a gyerekszoba ablakát (nincs szúnyogháló), de az ajtót kinyitom, hogy más helyiségek nyitott ablakaiból járjon a levegő.
Ja, és persze éjjel-nappal sima pelenka a viselet.
Én elköltöztem a gyerekekkel egy másik szobába, és éjjel kitárom a gyerekszoba ablakait.Hajnalban becsukom, sötétítőt behúzom.
Nappal nem nyitok ablakot, mert a hőség csak úgy dől be a lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!