2év körüli gyerekkel mikor, és mennyi időre mentek ki ebben a hőségben? Mit csináltok?
Reggel 10-ig.
Sajnálom a gyerekeimet, de még mindig jobb, mintha megsütné őket a nap.
Ma kb 15 percet voltam kint délben (jöttem haza munkából) és vörös a vállam és a dekoltázsom, pedig nem vagyok egy leégős fajta.
Mi a boltba mentünk el fél 3 felé. Betettem a babakocsiba,nagyon tiltakozott ellene,de anélkül ment volna világgá! 15perc alatt megjártuk. Állandóan szajkózta a játszóteret,és annyira sajnáltam.
Utálom ezt az időt!!! Tegnap voltunk strandon,de hát nem lehet minden nap!
Mi megyünk játszóra is, itt van egy árnyékos. Sok játék nincs, de tudnak árnyékban homokozni.
Holnap reggel piacra megyünk, az is egy 2 órás program, majd árnyékban leszünk. Délután is kijárunk. 5 után indulunk. Sétálunk, fagyizunk... Kinn legalább van egy kis szellő.
Egyébként a gyerekeket nem nagyon izgatja a hőség. Napra nem megyünk, akkor miért ne lehetnénk kinn?
Mi minden délelőtt sétálunk, olyan 10-12ig, van egy útszakasz, ahol sajnos egy deka árnyék sincs, de boltba menni kell, meg nem ülhetünk egész nap otthon. Tesókocsink van, ilyenkor a nagyot is beültetem előre, a kupola azért árnyékolja.
Délután nem megyünk ki, mi is kertesben vagyunk, van árnyék, de annyira megszorul a levegő, hogy én csak ájuldozok:) este megy még ki a "nagyfiam" olyan 6-7 körül az apjával, megöntözni a palántákat, fél 9 körül jönnek be fürdetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!