2 év körüli nagyon aktív, mozgékony gyerekkel mit csináltok otthon, ha trutyi az idő?
Az enyém még csak másfél éves, de ő is megőrül ha nem tud kimenni az udvarra.
Mi mondókázunk, takarítunk (profi a porszívózásban :-)), sütit sütünk, rámolgatunk. És bevallom, néha még mesét is nézünk a TV-ben. (Tudom hogy nem jó, de az a 15-20 perc alatt én nagyon sokmindent megcsinálok, amihez ő nem kell.)
Ja, és várjuk hogy apa hazaérjen, mert vele mindig sokkal jobbat lehet játszani, mint anyával. ;-)
2 éves lányom, olyan mint a sajtkukac, egy percre nem áll meg. Az evéshez is állandóan ültetgetem, mert mindig felállna.
Mostanában, ha rossz az idő, tornázunk, na nem komoly dolgokat csinálunk, csak egy kicsit mozog, mert különben nem fárad el sehogy. Ha lemegyünk a játszra, akkor is kb 2 percig érdekli a hinta, csúszda, mászóka, futkos, labdázik.
És hetente egyszer megyünk kerekítőre és egyszer csiri-biri tornára
Nálunk nincs olyan, hogy rossz idő, mindig mennünk kell, a alányom szeret kint lenni. Így megyünk. Nem érdekli a rossz idő, a szél, az eső. Akkor sem akakr bejönni.
Vidd ki, ha rossz idő is van. Hidd, el, jobb, mint bent uncsizni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!