2év körüli gyerekkel mikor, és mennyi időre mentek ki ebben a hőségben? Mit csináltok?
Mi még a cuki zárása előtt elmegyünk fagyizni, de kint még engem "perzsel" a hőség...
Fagyi kis hinta, és még a kertben rohangálhatnak, tegnap is 10kor mentek inkább aludni, addigra volt élhető a hőmérséklet.
fiam bölcsis.reggel fél kilenctől 11-ig kint vannak,aztán negyed négytől míg érte nem megyek,fél négy után megyek érte.aztán még játszótérre megyünk.
a bölcsiben hatalmas fák vannak,árnyékban vannak egész nap.ott hűvösebb van,mint bent a csoportszobában,az egy szauna.a játszótér is teljesen árnyékos,ahova megyünk.szüksége van mozgásra,a panelban meg 32 fok van nálunk.így jobb kint az árnyékban neki
2 hónap múlva lesz 3 éves a fiam
Pancsoló van az udvaron, abban játszik.
De ma nem voltunk kint délelőtt, csak délután. 18.00-ig pancsolt, aztán tettünk egy rövidebb kört a faluban, mert már napok óta nem voltunk sehol.
Játszótér van a közelünkben, de most nem emlegeti, hogy oda szeretne menni. (szerencsére) :)
Hű, nem bírnám ki panelben, minden elismerésem nektek!
Mi reggel ébredés után rögtön megyünk ki ellátni az állatokat, van hogy már 7-kor kint vagyunk. Aztán délelőtt homokozik (fa alatt van a homokozó, szuper helyen, egész nap árnyékban), rendezi a tyúkokat, cicázik, kalapál, gereblyéz, söpör, "segít" mindenben amit csinálok. Ebédre tudom csak becsalni fél 12 körül. Ha mázlim van, akkor ebéd után alszik olyan két órát, de ez nagyon ritka, kb heti egyszer. Aztán 3 körül megint megyünk ki, de mostanában rá tudom venni, hogy idebent legózzunk egy kicsit, ezzel húzom az időt kb 4-ig.
A pici 3 hónapos, őt is csak reggel tudom kint altatni babakocsiban, a nagy hőségben inkább bent a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!