Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2év körüli gyerekkel mikor,...

2év körüli gyerekkel mikor, és mennyi időre mentek ki ebben a hőségben? Mit csináltok?

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 15:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igaz,az enyémek nagyobbak már (3 és 5 évesek),de talán nem baj,ha irok ide.:)Tök mindegy,mennyi idős a gyerkőcők,a lényeg,hogy a kritikus időszakban de. 11 és du. 15 között nem szabad kivinni őket!Csodálkozok,páran itt irták,hogy még délben is kint vannak a gyerekkel...Elég bátrak.Én már dolgozom,de ma kezdtem a szabit és de. voltunk ügyeket intézni,legkésőbb fél12-re itthon voltunk.Ebéd,aztán aludtak egyet a csemetéim és most gondoltam rá éppen,hogy le kéne mennünk egyet sétálni-panelban vagyunk és le van sötétitve minden,de majd megsülünk-vagy a közeli játszóra kimegyünk egyet.Most már nem veszélyes az uv sugárzás.
2012. júl. 2. 16:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi még a cuki zárása előtt elmegyünk fagyizni, de kint még engem "perzsel" a hőség...

Fagyi kis hinta, és még a kertben rohangálhatnak, tegnap is 10kor mentek inkább aludni, addigra volt élhető a hőmérséklet.

2012. júl. 2. 18:07
 13/16 anonim ***** válasza:

fiam bölcsis.reggel fél kilenctől 11-ig kint vannak,aztán negyed négytől míg érte nem megyek,fél négy után megyek érte.aztán még játszótérre megyünk.

a bölcsiben hatalmas fák vannak,árnyékban vannak egész nap.ott hűvösebb van,mint bent a csoportszobában,az egy szauna.a játszótér is teljesen árnyékos,ahova megyünk.szüksége van mozgásra,a panelban meg 32 fok van nálunk.így jobb kint az árnyékban neki

2 hónap múlva lesz 3 éves a fiam

2012. júl. 2. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Pancsoló van az udvaron, abban játszik.

De ma nem voltunk kint délelőtt, csak délután. 18.00-ig pancsolt, aztán tettünk egy rövidebb kört a faluban, mert már napok óta nem voltunk sehol.

Játszótér van a közelünkben, de most nem emlegeti, hogy oda szeretne menni. (szerencsére) :)

2012. júl. 2. 23:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Hű, nem bírnám ki panelben, minden elismerésem nektek!

Mi reggel ébredés után rögtön megyünk ki ellátni az állatokat, van hogy már 7-kor kint vagyunk. Aztán délelőtt homokozik (fa alatt van a homokozó, szuper helyen, egész nap árnyékban), rendezi a tyúkokat, cicázik, kalapál, gereblyéz, söpör, "segít" mindenben amit csinálok. Ebédre tudom csak becsalni fél 12 körül. Ha mázlim van, akkor ebéd után alszik olyan két órát, de ez nagyon ritka, kb heti egyszer. Aztán 3 körül megint megyünk ki, de mostanában rá tudom venni, hogy idebent legózzunk egy kicsit, ezzel húzom az időt kb 4-ig.

A pici 3 hónapos, őt is csak reggel tudom kint altatni babakocsiban, a nagy hőségben inkább bent a házban.

2012. júl. 2. 23:31
 16/16 anonim ***** válasza:
déltől már ne nagyon vidd ki őket olyan 2-3 óráig,mert akkor a legerősebb a napsugárzás, addig aludjanak pihizzenek . vízes sapkát a kis fejükre és naptejet ahol éri a nap ....
2012. júl. 7. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!