Annyira hőség van hogy nem igaz még bent is?
mit visel a gyereketek bent a szobába? mert az enyém egy szál pelus és egy trikó mezítláb csattog
alig eszik inkább iszik hogy viselitek?
1 szál pelus, most is abban alszik.
Enni eszik, de inkább könnyű ételeket kér. A víz ipari mennyiségben fogy.
2 éves
Lányom egy szál bugyiban van egész nap, most egy szál pelusban alszik. 20 hónapos.
Nem iszik többet mint szokott, hiába. Sose volt nagy ivó. Viszont ő jókat eszik még ilyenkor is.
Nála a szobában 31 fok van, borzasztó...
nekem is cska egy szál pelusban van, és a leggyengébb fokon megy a ventilátor!
én csináltam limonádét 4 kancsóval, ez jobban olcsa a szomjunkat!, és mondjuk még c-C-vitamin is jud a szervezetünkbe!
25 N
Az enyém csupiban van, kint is bent is, és rengeteget eszik. :)
Ilyenkor délben vagyunk csak bent, egyébként egész nap kint van, medencézik, bicajozik, focizik még este 8kor is.
Délben nem alszik, mióta ilyen meleg van, pedig múlthéten még simán 2-2,5 órát is aludt ebéd után (én ezt nem bírom, hogy nem alszik). Így is este 9kor tudom csak ágyba parancsolni, reggel 8kor ébred.
2,5 éves örökmozgó kisfiú.
az előző válaszoló vagyok
* csak :D bocs
19 hónapos a lányom, szerencsére benn nincs nagy meleg 25 fok körül. Klímát csak délután kapcsolunk be,ha kimegyünk pancsizni,vagy barátnőzni, az estére lehűti a lakást, bár már az ő szobájában este9kor 25 fok volt, de bukóra nyitva hagytam az ablakot, reggel 8ig aludt ébredés nélkül,mint a bunda. Pedig mostanában rengetegszer ébredt!!
Napközben bugyi, trikó/kisruha van rajta,vagy pelus még. Most kezdjük a bilizést
csak pelusban van, napközben kizárólag vízen és dinnyén él - másfél hete. este ha lehűl kicsit akkor hajlandó pár falat főtt ételt enni, akkor is inkább kis levest, vagy rizottót ilyesmit.
szokta kérni hogy zuhizzam le, aztán vizesen odaáll az ablak elé ahol lengedezik kicsit a levegő és átszellemült arccal élvezkedik míg meg nem szárad.
panel albérlet, keleti frontú az összes ablak, se erkély, se redőny se reluxa, a sötétítőket elhúzni öngyilkosság úgyhogy fehér lepedőket csiptettem fel. Borzalom ami napközben itt van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!