Mentek a napokban strandra egy év körüli babátokkal? Tegnap sem mozdultunk ki a hőség miatt csak este, bár lehet hogy a lakásban még mindig elviselhetőbb lenne a meleg.
Nekem 13 hónapos a lányom,és ma tervezzük,hogy kimegyünk az egyik strandra,délután 4től ráadásul kedvezményes is.
Viszünk sapit,naptejet,úszógumit:D Reggeli után most lemegyünk sétálni,de utána már csak délután
Nem. Én nagyon strand ellenes vagyok (maximum természetes vízbe megyek), mert még sose jöttem úgy haza, hogy ne kapjak el valamit a strandon :(, sajnos fogékony vagyok a fertőzésekre, ezért nem viszem a kislányomat sem.
Tegnap itthon voltunk, 34 fok volt nálunk, nem mentünk le.
Az erkélyünk árnyékos, kitettem a kiskádját és abban pancsizott, nagyon élvezte :)
Szerintem ma is így lesz.
Most meg kinyitottam az összes ablakot, nagyon jó idő van, még...
21 hós kislány anyukája
Délután a napon ette meg az ebédjét, kb. 2 körül.
Este 7 körül még sétáltunk 2 órát. Hétvégéken kirándultunk általában 4 után pl Dobogókőn, Zsámbékon.
Meg kell szoknia az erősebb fényeket is, nem fog elolvadni a napon egy rövid ideig kint lehet, mi is kint vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!