Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Annyira hőség van hogy nem...

Annyira hőség van hogy nem igaz még bent is?

Figyelt kérdés

mit visel a gyereketek bent a szobába? mert az enyém egy szál pelus és egy trikó mezítláb csattog

alig eszik inkább iszik hogy viselitek?

2012. jún. 21. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hú akkor a 29 fokos lakással még egész szerencsés vagyok. Basszus 33 fok bent :( Kemény

Az enyém is pelusban van illetve azon van egy szoknya (de azért mert nem hajlandó levenni)

2012. jún. 21. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:

26 fok van, csak alvásidőben megy a klíma, amint kikapcsolom már úszik fel a hőmérő, tegnap estére 28 fok volt bent. A nagy bugyiban és egy pólóban, a kicsi trikóban és pelusban, este ha kiegyünk csupiznak! :))

De holnap megváltás lesz a 30 fok a maihoz képest! Az előbb néztem a hőmérőt 36.3 fokot mutat árnyékban, elég komoly szerkezet, sokat nem tévedhet! Rettenet.

2012. jún. 21. 14:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Az enyém is bugyiban flangál otthon. Bár egész nap le vannak húzva a redőnyök, így azért nem halálos a hőség. Ja és enni levest főztem tegnap, sok zöldséggel, könnyű tárkonyos ragulevest, minden van benne, ami kell, sok folyadék, és ha nem forrón eszi az ember, éppen jó vacsorára. Ma könnyű paradicsomszószos tészta lesz egy kis beleturmixolt répával. Ezeket szívesen megesszük ilyenkor is.
2012. jún. 21. 14:48
 14/14 anonim ***** válasza:

2 éves fiamon egy db póló, egyéb semmi. Pisilni az udvarra megy ki.

A picin (10 hetes) szintén egy póló, vagy alul össze nem csatolt body, pelus csak akkor ha nincs időm/energiám figyelni, hogy kell-e neki pisilni. Amint elalszik, csatolom le róla a pelust is.

2012. jún. 21. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!