Mi a jobb a babának? Hőség a kocsiba, lehúzott ablak, vagy légkondi?
Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk, 800km-re. 14hós a babám, és nem tudom mi a legjobb neki a rosszak közül.
Hagyjuk felhúzva az ablakot, és főljünk meg?
Húzzuk le az ablakot, és legyen huzat?
Vagy menjen a légkondi?
Mit választanátok?
2012. jún. 18. 20:47
2/13 anonim válasza:
Huzat ne legyen, közvetlen ne menjen rá a levegő. Lehet lehúzva az ablak, illetve mehet akár a légkondi is, csak ne közvetlen a gyerkőcre.
3/13 anonim válasza:
Mi légkondizunk a melegben. Nem úgy, mintha csak ketten lennénk,de valamennyire hűtjük magunkat és a kocsit. Úgy van állítva, hogy ne menjen a lányunkra.
4/13 anonim válasza:
Májusban született a lányom,mindig ment a légkondi a kocsiban.Én is rosszul voltam ha nem,meg ő is üvöltött.Csak huzat ne legyen az a lényeg,és eszetekbe ne jusson 800km-et kondi nélkül megtenni,mert hőgutát kaptok.
5/13 anonim válasza:
Légkondi!!! Nem a babára irányítva! A Mi autónkban sajnos nincs légkondi...Az ablakokat nem merem lehúzni, mert hátra vág a huzat. Így meg majd' meg sülünk mindnyájan. Ha vab lehetőség légkondi!
6/13 anonim válasza:
Légkondi, de NEM hidegre állitva, hanem inkßabb 24-25 fokra és nem a picire irányitva.
A höségben rosszul lehet, a huzattól meg könnyen megfázik.
7/13 anonim válasza:
konditólsemmi baja nincs, ha nem 18 fokra állítod és nem nyomod a ventilátort. Tehát légkondi 24fokon
8/13 anonim válasza:
Egyébként ilyen melegben a huzattól sem lesz semmi baja, főleg ha nem rá megy közvetlenül. Mi középre rakjuk a gyerekülést és 3-5 centire lehúzzuk az összes ablakot. Autópályán nem mindig, mert túl zajos, de a beépített ventilátort légkondi nélkül is lehet használni, az is segít. Légkondi is van, de azon nem lehet a hőfokot szabályozni, és túl hideget csinál, de azzal is szoktunk trükközni.
9/13 anonim válasza:
légkondi, de ne legyen túl hideg
10/13 anonim válasza:
Mi mindig légkondival megyünk az 5 hós babával, szigorúan úgy irányítva, hogy ne rá menjen a levegő.
Az ablakot én nem húznám le, mert a huzat nagyon nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!