Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti milyenre dekoráltátok ki a...

Ti milyenre dekoráltátok ki a gyerekszobát vagy épp azt a kis sarkot ahol a pici aludt?

Figyelt kérdés
35+3hetes vagyok és egyenklőre velünk lesz a pici,vhogyan az ágya körül körbe szeretném dekorálni.
2012. jún. 27. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

hát igazából a kiságya fölé a falra ragasztottam 2-3 matricát,de csak azért mert kaptuk őket és csak azért mert nem mese figurások, hanem nap,hold, csillagok.

Most fogjuk megcsinálni a gyerekszobát,de biztos nem fogom túldekorálni,mert nekem ez nem tetszik.Kifestjük 1 színűre,max egy szolid bordűr csík illetve van egy nagy sima felület,beépített szekrény,erre szeretnék festeni egy szép fát(mivel plafonig van szekrény)de ennyi.

Én speciel kivagyok mikor tele van a gyerekszoba fala mesefigurákkal meg mindennel.De ez csak az én véleményem:)

2012. jún. 27. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Vettem 2 nagyméretű játszószőnyeget, az egyik napocska a másik csiga. Ezek vannak a falra erősítve. A szoba halványkék (fiúk) és egy mesefigurás bordűrcsík fut végig a falon. A másik falon egy óra és mesefigurás fali díszek vannak.

Szerintem, ha veletek lesz elég néhány falmatrica. Vannak olyan szivacs szerűből készültek amik öntapadósok, ezek később levehetők nyom nélkül.

2012. jún. 27. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan külön szobája van, de a kistesó is úton van már, aki velünk fog aludni, és az ő falát ugyúgy szeretném majd díszíteni, mint a nagyét. Persze ott csak egy fal lesz, mert a többi a miénk.

A fiunké ilyenre sikeredett (megjegyzem, sk munka. A férjem rajzolta sablon nélkül, én meg kifestettem):

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 27. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:

a fiam szobajara csak miutan mar volt kedvence, festettem a kedvenceit miki eger bob mester pteranodon csalad totoro es macskabusz szupercsapat scooby doo bogyo es babóca 2 eves koratol kb szemmagassagban, ahogy no, mindig feljobb lesznek a kepek :) szereti oket es buszke ra hogy en csinaltam

a lanyom most 4 hós, neki a ferjemmel valasztottunk kepeket es vaszonnyomatot csinaltunk belole, az van kinn, meg keramialapot csinaltam es ranyomtam a talpikóját, az :)

van a faliszonyeg az ágya mellett, h ne jojjon ra a hideg es disz, azt imadja,meg a polcrol a zenelo forgó mellett lognak le kis dolgok, amiket nezhet messzirol. a forgot mar neha le kell venni,mert megtamadja :))

2012. jún. 28. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!