Átmenetileg szeretnénk leválasztani gyerekszobát a nappaliból. Esetleg valami jó térelválasztó ötletetek van, ami jól szigeteli a hangot?
Szerintem si gipszkarton. Megveszitek a fémprofilokat meg a lapokat és fel tudjátok ti is rakni.
Lehet festeni, tapátézni.Egy 7vége allat megvan
A szekrény az nagyon gáz, szerintem, a térelválasztók meg általában polcosak, azokon átlátni.
A függöny nem jó, mivel gyerekszobát szeretnénk, átmenetileg, mert utána máshova költözik a manó.
Gipszkartont, mint mondtam, nem szeretnénk, parkettánk van, meglátszik majd rajta, ha esetleg lebontanánk, tudom!
Azért köszi a válaszokat, nem véglegeset akarunk, csupán egy évre, mert utána lesz majd saját szobája, de addig a nappaliból lenne elválasztva neki egy saját szobája, ahol alszik meg ilyenek és nem szeretnénk gipszkartont, akkor sem, ha az a legjobb megoldás, mert egy év után, visszatér a nappali a régi kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!