Kíméletes ciciről való leszoktatás? Kisfiam 15 hós, és nyáron szeretném leválasztani. Sírni nem akarom hagyni.
hát nálunk a szülészeten azt tanácsolták, hogy ne nyáron válasszuk el...
kíméletesen szerintem kajával, cumival tudod, odabújsz mellé és itatod, simized
Hasonló cipőben járunk, én is 2 napja dilemmázok, hogy mit csináljak a 16 hósommal...
Most, hogy szenved a zápfogaktól ismét kéri a cicit hajnalban is, na meg természetesen altatáshoz is.
Ma nagyon mérges voltam, mert délben kétszer is kérte a cicit, de miután kiszopcsizta magát kinevetett és felkelt. Így aztán ma napközben egyáltalán nem is aludt!
Tudom, hogy neki is jobb lenne, ha magától aludna el, de másrészt ha neki még szüksége van a szopcsira...
Volt egy pár alkalom, amikor hozzám bújt (na meg előtte 10 percet bohóckodott az ágyban sötétben) és egy kis hátsimogatással elaludt. Egy párszor ölben is sikerült elaltatnom (de ahhoz már egy kicsit nehéz).
Arra is gondoltam, hogy hamarosan már kölcsönösen (szavakkal) is meg lehet majd velük beszélni, hogy nincs többé cici.
Az éjjeli szopcsiról úgy szokott le (egy kis időre), hogy azt mondtam neki, hogy alszik a cici és tudomásul is vette.
Elnézést a "kisregényért", de nem tudok dűlőre jutni... :)
°M°
Szia!
Na,hogy sikerűlt a leszoktatás?
Én most kezdtem neki,20hónapossal és érdekelne a tapasztalat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!