Mi a véleményetek erről? Szopi leszoktatás.
Hú, jól bírod. :) 22 hónaposan már szerintem elég nagy, hogy ne szopizzon... Én egy évesen elválaszottam, mert egyrészt elég volt, másrészt meg nem akartam hogy túlságosan hozzászokjon, és szenvedjünk a leválással. Szerencsére elég könnyen ment, bár én nem vagyok a fokozatosság híve. Vagy egyszerre megszüntetjük, vagy nem.
Az április már mindjárt itt van. A reggeli szopit is próbáld valahogy kiváltani. (gondolom nem cumisüvegezik, de akkor igyon pohárból pár kortyot, fektesd vissza, és simogasd amig elalszik).
Az én lányom is 20 hónapos, most vágunk bele mi is! :)
Ha érzi rajtad a bizonytalanságot, és a lelkiismeret furdalást, akkor csak megnehezíted a dolgát. Tudom, nagyon nehéz, de maradj következetes és határozott. Bújjatok sokat össze, mondogasd neki, hogy szereted, így nem lesz törés a leszokás!
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!