Tudtok olyan szobát mutatni gyerekszobát ahol két színe van? ,
Figyelt kérdés
s mondjuk az egyik fal sárga másik zöld aztán megint sárga megint zöld vagy , variációban
ma festjük a gyerekszobát csak nem tom melyik mutatna jobban telibe zöld telibe sárga vagy egy falon két szin (lány szoba)
2012. máj. 28. 07:37
1/8 anonim válasza:
Nekünk a plafon kék,a fal meg napsárga és zöld a szőnyeg.Szerintem nem ilyenre gondoltál,de ha gondolod küldök képet.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
igen kérek képet
2012. máj. 28. 12:46
4/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
csodásak!!!!na amjd én is töltök képet
ugy döntöttük hogy fehér álmennyezet,
2 telibe zöld kettö citromsárga ehhez két citromsárga függöny és két almazöld sötétitő ha készen leszünk töltök képet
2012. máj. 28. 13:11
7/8 anonim válasza:
:))) Tök jól hangzik!Várom a képeket! :) Jó munkát nektek!
8/8 anonim válasza:
Jaaaj, nagyon szépek ezek a szobák. Sajnos nekünk még nincs baba, 8 hónapja próbálkozunk, de olyan jó ilyen képeket nézegetni. Le is mentettem őket, majd lopok ötleteket. Remélem hamarosan én is tölthetek fel ilyen képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!