Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti vennétek mosogatóg...

Anyukák, ti vennétek mosogatógépet? (Illetve ha van nektek, írnátok róla? )

Figyelt kérdés

Szeretnék is-meg nem is. Barátnőm azt mondja, mióta van,azóta "imád" mosogatni, gyönyörű tiszta lesz minden, poharak stb.

Anyukám szerint felesleges pénzkidobás, a "lusta háziasszonyok" vesznek ilyent....6szor elmosogat, mire a programmal végez a gép. (Mondtam neki h 1program kb. 1,5 óra)

Most akkor...? /Két kicsi gyerekem van, szinte minden nap főzök,emiatt is gondolom, h jó lenne.../

2012. júl. 1. 13:41
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
68%
5 éve van mosogatógépem, már el sem tudnám képzelni nélküle a háztartás vezetését. :)) Sajna kipróbáltam a múltkor, mert 2 napra szervizbe kellett vinni, alig vártam, hogy újra itthon legyen. Időt, energiát spórolok meg vele, és nekem sem kell előmosogatni. Szerintem mindenképp vegyetek! :)
2012. júl. 1. 21:27
 42/45 anonim ***** válasza:

A válaszokat olvasva már bánom, hogy amikor költöztünk akkor nem vettünk mosogatógépet!

Akkor nem igazán volt rá keret, mondtam, hogy inkább másra költsük az árát most meg már nincs helye, mert nem hagytuk ki neki. :(

Kis konyhám van, nem tudnám hová tenni.

2012. júl. 2. 13:01
 43/45 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mik a szempontjaid. Ha könnyíteni szeretnél a dolgodon, akkor ilyen értelemben megéri. A szó szoros értelmében már nem biztos. (egyszer ezt kiszámoltam pontosan: a mosogatógép igaz, hogy vizet spórol, de összességében többet költesz rá. Havi szinten ez 1-2-3 ezer pluszt jelent, tehát végül is, nem vészes ahhoz képest, hogy milyen kényelmes vele az élet)

A hosszú mosogatás miatt sem aggódnék: este bepakolod, reggel kiszeded.

2012. júl. 2. 16:14
 44/45 anonim ***** válasza:

van akinek bejön, van akinek nem, ez ilyen, ízlés kérdése. Nekünk egy időben volt, aztán rájöttem, hogy meg vagyok nélküle, egyébként szeretek mosogatni. azóta nincs.

de az emberek többsége szereti. ha megengedhetitek magatoknak (nem hitelre kell megvenni, vagy az összes félretett pénz elmenne rá), akkor miért ne? próbáld ki, én is azt tanácsolom.

2012. júl. 2. 16:20
 45/45 anonim ***** válasza:
Hát nekem a legjobb barátnőm Manci :D :D mert ugye neve is van :) A mosógépem meg Erzsike mert mindig kimos nekem :)
2012. júl. 2. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!