Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek róla? Ti...

Mi a véleményetek róla? Ti vennétek ilyet? Ha igen, mennyiért?

Figyelt kérdés

A fiam nagyon szereti, nem tudom másnak tetszene e: üres fehér kerámialapra rajzolom a kedvenc mesehősét/autókat, és ő kiszínezi. (A kerámialaphoz mágnest rögzítettem, így van egy egyedi hűtőmágnes.

Mostanában kapott rá a hűtőmágnesre, mert oda szoktam tenni a rajzait, arra gondoltam, csinálnék párat másnak is.

Szerintetek?

2012. jún. 7. 20:07
 1/8 A kérdező kommentje:
ja, a kis kerámialapok átmérője 3 centi, nem kell egy nagy valaminek elképzelni, és kör alakúak :)
2012. jún. 7. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Aranyos és kreatív dolog, mindenképpen hasznos, ha a kicsi színezi ki. Azt nem tudom, hogy mennyiért venném meg. Ha kiszínezhetné a baba, és nem készen vennénk, akkor szerintem többet adnék érte.

Amúgy nagyon jó ötlet, gratula hozzá :)

2012. jún. 7. 21:12
 3/8 A kérdező kommentje:

szoval megcsinaljam? es milyen temaban? (a fiam az autokat szereti, de mesehosben, vagy masmilyenben?)

4 db 1600 nagyon sok? (2x egetett agyag, + bivalyeros magnes, inkabb a magnes a penz, a tobbi munka)

2012. jún. 7. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csináld :) Min den témában mehetne, ami a gyerkőcöket érdekli. Autók, motorok, mesehősök, hercegnők, virágok, állatkák, minden. :) 1600ft? Hmm..jó kérdés, ehhez látni is kellene. De szerintem a gyermekem kreativitásának fejlődése megér ennyit :)

Első voltam :)

2012. jún. 8. 07:12
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen, bar ezzel nem foglalkoztam nagyon, két perc alatt csinaltam a fiamnak, mielott elment az oviba. A többit elpakolta, csak olyat talaltam,amit en festettem ki :(

2012. jún. 8. 07:58
 6/8 A kérdező kommentje:
[link] ezt en festettem ki, felnőtteknek is jó játék, hihi :)
2012. jún. 8. 08:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jópofa és aranyos.Én személy szerint nem adnék a 4 db ért 1600ft-ot.Nekem ez sok lenne ,de ez csak az én személyes véleményem.
2012. jún. 8. 12:49
 8/8 A kérdező kommentje:

igazad van, gipszbol par szaz forintert elkeszitheto es solisztgyurmabol is. csak en vagyok ilyen keramia manias :)

a lanyom labat is kerámiara nyomattam, es falikep lett :)

2012. jún. 8. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!