Anyukák, ti vennétek mosogatógépet? (Illetve ha van
nektek, írnátok róla? )
Figyelt kérdés
Szeretnék is-meg nem is. Barátnőm azt mondja, mióta van,azóta "imád" mosogatni, gyönyörű tiszta lesz minden, poharak stb.
Anyukám szerint felesleges pénzkidobás, a "lusta háziasszonyok" vesznek ilyent....6szor elmosogat, mire a programmal végez a gép. (Mondtam neki h 1program kb. 1,5 óra)
Most akkor...? /Két kicsi gyerekem van, szinte minden nap főzök,emiatt is gondolom, h jó lenne.../
Most komolyan azon megy az irigykedés, hogy vkinek van mosogatógépe? Jó pár éves találmány, a legtöbb háztartásban teljesen természetes már mint a mosógép, ezen nem kéne összeveszni.
Én is csak ajánlani tudom, nekem egyet jelent a rendrakással, hiszen mellette csak azt kell: főzés után elpakolok, megnyomom a gombot és kész.
2012. júl. 1. 16:29
32/45 anonim válasza:
a mosogatoep szerintem egy szuper talalmany! biztos annakidejen a mosogeprol is azt mondtak h a lusta haziasszonyok hasznaljak, meg porszivorol es egyebekrol! par ev mulva biztos nem lesz olyan nagy dolog ha valaki mosogatogepet vesz! en csak jot tudok mondani rola, bar nekem penz hiany es helyhiany miatt nincs, viszont edesanyam mar egy eve hogy beszerezte, kvrara irigylem emiatt mert folyton rola aradozik! a bszolut nem budosodik ha megfeleloen tisztan van tartva es jo minosegu! meg van bele mindenfele szagtalanito, fertotlenito amit lehet vasarolni! az edenyekre nem szarad ra a kosz ha csak masnap vagy 3. nap inditod be se, mert nedvesen tartja oket, szoval tenyleg praktikus, nem kell allandoan mosogatni, nincs allandoan szarado edenyekkel tele a mosogatokagylo, idot, vizet, mosogatoszert sporolsz. ha van ra penzed gondolkodas nelkul vegyel egyet, nem fogod megbanni!
2012. júl. 1. 17:15
33/45 anonim válasza:
Én 6 éve kaptam,a férjemtől ajándékba,és nagyon szeretem.Rengeteg vizet spórolunk azóta(folyó vízzel mosogattam előtte)és sokkal tisztább is(kézzel nem tudnál olyan forróval mosogatni)én csak előnyeit tapasztalom.A konyha egyben van a nappalival,szóval esztétikai szempontból sem mindegy hogy nincs mosatlan sosem szem előtt,és több idő van a házimunkán kívüli programokra.A be és kipakolás nem plusz munka ,mivel a kézi mosogatáskor is rendszereztem a mosatlant,és a csöpögtetőből is el kellett pakolni(sőt azt még törölgetni is kellett)Én ajánlom,miért ne lehetne könnyebb a házimunka?!Ha ez lustaság...én vállalom! :D 2 kisfiú anyukája (sok hölgyet ismerek,aki "fikázta",egészen addig amíg lett neki is,és azóta nem tudna élni nélküle) :)
2012. júl. 1. 17:32
34/45 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem az urammal , holnap megyünk és veszünk egyet!:)
2012. júl. 1. 17:41
35/45 anonim válasza:
A mosógép után a világ legjobb találmánya! Mindig rendben a konyha, rengeteg vizet spórolsz és olvastam itt olyan hozzászólást, hogy elő kell mosogatni, ez nem igaz! Beteszed a koszos edényt, még főzés közben is rend van emiatt, ha megtelt, elindítod, csak letörlöd a pultot és ragyog a konyha... Én imádom!
2012. júl. 1. 17:44
36/45 anonim válasza:
:D :D :D A pontozáson csak mosolyogni tudok! :D Jó mosogatást!Egy "lusta" de annál boldogabb háziasszony! :D :D :D
2012. júl. 1. 18:41
37/45 anonim válasza:
Imádom a mosogatógépet!!! 12 terítékesnél alább ne add!!! Írj ha kipróbáltad!
2012. júl. 1. 19:36
38/45 anonim válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok.
Előmosogatni nem kell, ha húsos serpenyőt, darabosabb cuccos edényt tennék bele, egyszerűen papírtörlővel kitörlöm a dzsuvát és mehet is bele.
2012. júl. 1. 19:56
39/45 anonim válasza:
Előmosogatni maximum a régi típusoknál kell, vagy pedig a gyengébb programoknál.
Én 75 fokon mosok, évek óta ezt használom, SOHA nem mosogattam el előtte semmit, minek???
Majd írd le, hogy tetszik! Kíváncsi vagyok, de jó döntést hoztál!
2012. júl. 1. 20:39
40/45 anonim válasza:
Két kisgyerekem van. Engem a 70! éves nagymamám beszélt rá, imádja. Ès én is az enyémet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!