Anyukák, ti vennétek mosogatógépet? (Illetve ha van nektek, írnátok róla? )
Szeretnék is-meg nem is. Barátnőm azt mondja, mióta van,azóta "imád" mosogatni, gyönyörű tiszta lesz minden, poharak stb.
Anyukám szerint felesleges pénzkidobás, a "lusta háziasszonyok" vesznek ilyent....6szor elmosogat, mire a programmal végez a gép. (Mondtam neki h 1program kb. 1,5 óra)
Most akkor...? /Két kicsi gyerekem van, szinte minden nap főzök,emiatt is gondolom, h jó lenne.../
Szia!
Csak átfuttam a válaszokat, de azt látom, a többség szereti a mosogatógépet.
Csatlakozom akkor hozzájuk én is. :) Nálunk otthon nem volt, nem is terveztük, hogy lesz, majd mikor a férjemmel összeköltöztünk, a lakásfelújítás során a vízszerelő közölte, hogy ő bizony csinál kiállást a mosogatógépnek, mert előbb-utóbb úgyis akarni fogunk egyet.
Végül addig győzködött, és volt is hely számára, hogy vettünk egyet – és csodák csodája, én is imádom! Nem minden nap használom ugyan, mert 12 terítékes, és ha kevés a mosatlan, akkor kézzel elmosom (hétköznap nem itthon ebédelünk), de ha főzök pl., vagy csak lusta voltam épp és másfél napig hagytam gyűlni a mosatlant, akkor igen, Én nem benne gyűjtöm ezért a mosatlant, hanem bepakolom a mosogatóból, ha van már elég.
Remek találmány, energiát, időt spólol és nagyon szépek lesznek benne egyes edények (pl. a „göcsörtös” falú üvegtálak kis ficakjaiból is kiszed mindent), a mosogató szűrőjét is szépen letisztítja stb.
A szüleim nekem sem értik, miért jó, minden alkalommal kérdezik, mondjam el, mit szeretek benne, és én mint egy ügynök nyomom az előnyeit. :)
Mondjuk az évek alatt ráégett zsírt szerintem nem szedi le a tűzhely rácsáról, de egyébként jól boldogul mindennel.
20-as vagyok!
Utólag olvasva a válaszomat, tényleg nem volt hasznos.
Irigyek vagytok!!! :)))
Sajnállak titeket!
Csak röhögni tudok rajtatok, a nyomorúságotokon. :)
Csatlakozom a mosogatógép imádók klubjához!
Eleinte én is azt mondtam a férjem, hogy minek az, el tudok én mosogatni... Mióta van, sokkal egyszerűbb az életem!
Én bele szoktam pakolni a cumisüvegeket, kiszedem magát a cumi részt és a kupakot is, úgy kihozza a teafoltokat, hogy öröm nézni. Órákig való portörlés a sok díszpohárral, egyebekkel? A géppel megszűnik.
Egy-egy családi ebédnél, amikor 7 emberre tálalok, az 7 levesestányér, 7 lapos, 7 desszertes, 7 kanál, 7 villa, 7 kés, min. 7 pohár, kávéscsészék, tálalótálak, szedőkanalak... Csak be a gépbe, és amíg mosogat a gép, addig én is leülhetek a vendégek közé, vagy mehetünk sétálni, nem kell várni,hogy mosogassunk, törölgessen valaki. Nem áll halomba a mosatlan.
Az én gépem 75 fokon mosogat, soha nem tudnék ennyin elmosogatni. Mióta használom, nincs vízköves poharunk!
Én is azt mondom, vegyél!
Egyébként nem értem, hogy lehet úgy véleményt mondani valamiről, amit még nem próbált az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!