2 éves gyereknek vennétek ilyen triciklit vagy már nem érdemes?
Megvenném. Tavaly volt 2,5 éves nyáron a lányom, használtuk, jó, mert te irányítod merre menjen.
Most 3,5 éves, még szívesen ráül, szereti!
Én még 1 éves korában sem vettem volna már ilyet, bár nézegettem, hogy kell e, de akkor sem ezt a "csicsás" változatot, hanem normál triciklit tolókarral. Maradtunk a motornál, majd 2 évesen kapott futóbiciklit... Már annyira ügyes velük, hogy eszembe nem jutna ilyet venni. Triciklit sem, mert a pedálozás technikája teljesen más, mint a biciklin, ezért majd a pótkerekes biciklin fog megtanulni pedálozni, miután már az egyensúlyozást megtanulta a tanulóbiciklin.
Szóval nem, nem vennék és szerintem nem is érdemes.
2 hete vettünk a lányomnak.
Nem akartam, főleg ezt a csicsás változatot nem.
De muszáj volt venni, mert a barátnői triciklijét nyúzta feszt. Már égett a pofám...
Bújtam a netet napokig, hogy találjak normális kinézetű triciklit, ami ráadásul nem műanyag kerekes, de 20 alatt nincs. Attól többet pedig nem akartam adni érte.
A miénknek maci van az elején, de ahogy néztem, ezeket le lehet róla szedni, és úgy mindjárt jobban néz ki. :-)
A biztonsági korlátot egyből levettük róla, mert az már kicsi volt neki.
Végül 11.000-ért vettem, nem műanyag kerekes, a lányom nagyon szereti. Hajtani még nem tudja, mert a lába nem ér el rendesen a pedálig, de nagyon élvezi így is. Meg legalább haladunk, ha sietni kell vhova.
Van kismotorja is, felváltva használja. Ma épp az volt a sláger.
Nem bánom, hogy megvettük, szerintem érdemes venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!