Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 28 honapos kisfiamat nem...

28 honapos kisfiamat nem zavarja ha bepisil/kakail talan nincsm eg itt az ideje a szobatisztasagnak?

Figyelt kérdés
Mar honapokkal ezelott kapott bilit, tobbszor elmondtuk, hogy mire jo, raultettuk es neha elvetve veletenul belepisikalt. De annyira nem erdekelte a dolog. Eroltetni nem akartuk. Viszont 3 hete kijottek a jo idok es gondoltam huzok ra kisbugyit. De a kisfiamat nem zavarja ha bepisil es csurom vizes, hideg... Ugyanugy jatszik tovabb. Oszinte leszek, mar meguntam, hogy 2 heten keresztul csak osszepisil mindent de eredmeny nincs. Igy visszaadtam ra a pelust. Szerintetek meg meg varjak? Letezik, hogy meg nincs keszen ra es azert nem zavarja. Februarban megy vegulis oviba es addig kene szobatisztanak lennie, tehat elkesve nem vagyunk egyelore.
2012. jún. 29. 11:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasi hibakert de a melohelyrol irok es kapkodom kicsit. :)
2012. jún. 29. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Várj még. Az enyém szeptemberben lesz 3 és most tartunk ott, hogy a pisi a bilibe megy, a kaki meg éppen oda, ahova. Itt a nyár, ha gondolod, sokat legyen meztelenül.
2012. jún. 29. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3 éves, kb 2 hete pisil és kakál a bilibe. Még nem érett rá, egyszerűen nem érdekli a bilizés, és nem érdekli,hogy pisis... Én kisfiam is igy volt még tavaly,2 évesen,nem értem el vele semmit. De most 3 évesen kb 2 nap után már lent is szól,ha pisilni kell,már nem pisil be. Most érett meg a szobatisztaságra.
2012. jún. 29. 14:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Akkor meg varok egy picit vele.
2012. jún. 29. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!