Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti óvodátokban milyen...

A ti óvodátokban milyen fakultációk vannak?

Figyelt kérdés
Nálunk nincs semmi,ugyhogy majd külön viszem valahova.Csak nem tudom hogy hova.Ugy gondoltam hogy az oviban majd kiderül valamennyire hogy mihez lenne készsége.Zene,tánc vagy sport.De semmi nincs.Én azért szeretnék kipróbálni valamit.

2012. jún. 23. 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Fakultáció az óvodában???? Majd a gimnáziumban. Legfeljebb külön foglalkozás. Ráérsz majd az iskolában hurcolni mindenhová. Az óvodában hadd játsszon!
2012. jún. 23. 15:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Nálunk így nevezik a külön foglalkozásokat.A heti 1 óra gyerek angolt vagy a népi táncot.Más oviban van ilyen,csak pont ebbe nincs.Kíváncsi voltam hogy mik vannak még más ovikban.
2012. jún. 23. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Nálunk van zeneovi, kézműveskedés és foci. Lányoknak talán lesz néptánc, ha az ovi hajlandó lesz támogatni. (nem valószínű)

Heti 1x úszni viszik a gyerekeket.

Ezek nem véresen komoly különórák. Hanem játékos foglalkozások, amit nagyon szoktak élvezni a gyerekek. Persze egyik sem ingyenes.

2012. jún. 23. 16:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Ilyenekre gondoltam.Köszi
2012. jún. 23. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Mi uszni es tornazni visszuk a kislanyunkat. Uszni 6 honapos koratol, tornara meg 2.5 eves koratol. es imadja.

Mi kulfoldon elunk es nalunk ilyen kulon foglalkozas csak magan ovodakban van, ami penzbe kerul. Nalunk allami ovodakban nincs ilyenre lehetoseg. Ahova a kislanyunk fog jarni jovore, ott van nyelvi fakultacio, japant fognak tanulni es zene, ultetnek novenyeket, sport, fozni tanulnak es szinjatszas.

Szerintem nezz korbe ovi ugyben.

2012. jún. 23. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ezek vannak:

Fizetős: angol, tánc

Ingyenes: torna, hittan

2012. jún. 23. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Torna, néptánc, foci, hittan. Hirtelen ezek jutottak eszembe, de tudom, hogy volt még valami, mert öt volt. A lányom néptáncra és tornára fog járni. Mivel imád táncolni és nyüzsögni :)
2012. jún. 23. 20:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Megvan az ötödik. Angol. Fél óra hetente de az fizetős...na annyit meg simán tőlem is megtanul naponta és ingyen :)
2012. jún. 23. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Zenés torna, néptánc, foci, bibliodráma
2012. jún. 23. 21:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja és úszás, de az az én lányomnál sajnos kimarad :( eü okból
2012. jún. 23. 21:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!