Nálatok mennyi idő telt el a legeslegelső bilizés és a stabil nappali szobatisztaság között?!
Nekem szerencsém volt, 2 óra telt el.
Május elején egy nap reggelén levettem a lányomról a pelust, bugyit kapott. ezután 2x egymás után bepisilt, azóta soha többet!:))
Alváshoz kell, még a napközbeni alváshoz is, de az ébrenlét időszakában mindig megbízhatóan szól, de már inkább maga megy és intézi, én csak ellenőrzöm és törlöm a popsit.
Ahány gyerek, annyi féle!:)
Ja, és előtte soha nem biliztettem, csak próba szerencse alapon adtam rá bugyit, úgy, hogy nem is szólt soha, hogy pisi vagy kaki.
1 hét, nappalra és éjjelre is. Bili nem volt, WC szűkítő. 2,5 éves volt.
Ha érett rá, akkor elég 1 hét, ha nem akkor addig felesleges próbálni.
2.5 éves a fiam.
Hétfőn kezdtük a bilizést, azóta csak éjszakára kap pelenkát. Pisi és kaki is a bilibe megy napközben. Szó nélkül ráül és már csak akkor szól, ha már készen van.
1 nap.
2,5 éves volt a gyerekem, mivel már előtte többször is jelezte, hogy pisilni kell, kakilni kell, megbeszéltük, hogy mától nincs pelus. Még aznap bepisilt, de azóta egyszer sem.
Ez már régen rossz, ha 4-5 hónapig tart egy szobatisztaság kialakulása. Ezt hívják erőltetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!