Az anyagi jólét kompenzálja azt, h a férjem semmibe se néz, nincs szex és csak háztartási gépnek és a gyerekeink dadájának néz? VAn aki tud így élni?
Értem. azzal viszont nem értek egyet, h a férfi az első években is ilyen. az első pár évben egyáltalán nem ilyen volt. van akit ver a férje. gondolom nem verte az elején, ezek a dolgok az évek múlásával derülnek ki és nem feltétlen az első mondjuk öt évben.
Egyelőre nem tudnék mással lefeküdni, de ha nem változik semmi, akkor nem tudom mi lesz.
És igen, a fő problémám, h a gyerekek imádják. és szerencsére velük foglalkozik.
Azért várok még sorstársakat, tapasztalatokat.
Nálunk most megy ezen a műsor. A férjem hideg, én szintén. Kihűltünk, hogy ez rend behozható e passz, lassan nem is akarnám.
Ő csajozik, én meg "pasizok" beszereztem barátot(no sex, sem randi, csak beszélgetések hada, ami jól esik), amikor tehetem most a nyáron megyek a kicsik nélkül csavarogni(lesz dada), és "kitombolom" magam.
Sőt lehet idén sok év kihagyás után elmegyek szórakozni is egy kicsit.
(mondjuk nálunk nem mondanám, hogy anyagi jólét... mert azon is mennek balhék...)
sztem üljetek le és beszéljetek erről
most gondolj bele, mit fognak a gyerekek látni ,eltanulni?
apa szarik anyára, ill a férfi a nőre, ezt a példát követik, mert amit látnak az a minta, és az ő életükre is ki fog hatni a későbbiekben
most még el-elvagytok, de ha már plussz partnerek is megjelennek elég érdekes lesz a felállás, annál már a külön élés is jobb a gyereknek, minthogy azt lássa, hogy anya meg apa házasok, de mindkettő félremegy... szerintem
egy jó nagy beszélgetés, esestleg valami kapcsolat terápiára is elmehetnétek
tegyétek fel , hogy mi vezetett el idáig, mi az oka , hogy így álltok egymáshoz, lehet, hogyha a gondot megoldjátok rendbe jönnek a dolgok.
én nem értek egyet azzal, hogy tarts szeretőt, mert nem hiszem, hogy ezt tűrné a férjed, meg te ezt tudnád bevállalni? akkor tiszta lappal menjen mindenki a dolgára külön és az anyagi jólét megmaradhat, hisz akkor támogassa a gyerekeit, ha nem megy az együttélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!