Ha csak annyit tudsz egy ovis kisfiúról, hogy roma származású, milyennek képzeled?
ahol mi lakunk sok a roma család és azt kell, hogy mondjam, a roma nők baromira tudnak gyereket nevelni.
elképesztő szófogadóak, illedelmesek, jól neveltek a roma gyerekek, kifejezetten örülök neki mikor a fiam játszik velük. soha nem lökdösték, bántották a fiam, nem szórnak homokot a szemébe, nem lökik le a csúszdáról, és még egy csúnya szót nem hallottam a szájukból
de hogy a kérdésedre is válaszoljak, SEMMILYENNEK NEM KÉPZELEM! :) hülye kérdés...
nem lehet elképzelni!
én a 9. kerületben laktam 18 évig, had ne részletezzem.
láttam én köpködős, cigiző 4-5 éves roma kisgyereket, nem is egyet, mégis az egyik legkedvesebb ismerősöm is roma származású, és a kisfiam egy gyönyörű, tündéri kisrác.
roma, roma, mégis mekkora különbség, ahogy magyar és magyar között is így van.
hallomásból sosem ítélkeztem, származás szerint sem, főleg, ha nem is ismerem az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!